Avukat arkadaşlar ne olur yardımcı olum?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
Arkadaşlar merhaba ben geçenlerde yine konu açmıştım eşimin abisi eşimin üstüne araba almış bütün borçlar trafik cezası ve vergi borçları eşimin üzerine birikti şimdi baktım 16 bin ve araca e haciz de konmuş yapılandırma başvurusu yapıldı şubat 1 de ilk taksit ödenmesi gerekiyor ama bu zamana kadar ödemeyen abisi ödemeyecek biliyorum eşime arabayı al diyorum biz ödeyelim diyorum almıyor da şimdi vergi dairesini aradım ilk taksit ödemezse eve ve maaşada bloke konur dedi 1 gün geçse bile ve biz dün yine eşimle tartıştık sürekli ödeyecekler diyor ama hiç icraat yok ödemeyecek adım gibi eminim ben artık bıktım gerçekten ne yapıcam bilmiyorum bana bir yol gösterin ne emeklerle aldık evimizi bi üç kağıtçı yüzünden elimizden alınırsa çok kötü olur

siz burada 5bin tane konu açsanız da iş eşinizde bitiyor

araba da onun adına

yarın gidip satıp borcu ödemesi zor değil

ama o buna yanaşmıyor

biz ne dersek diyelim sonuç değişmeyecek

eşinizi satmaya ikna etmelisiniz

Okadar çok uyarıyorum ki hayır ödeyecekler diyor kavga çıkarıyor almıyor arabayı al sat diyorum dinleyemiyorum bildiği okuyor

Saf senin eşin.
Ne demek arabayı satamam, adam borcunu ödemiyorsa tabiki satacak, satmak zorunda. Kardeşinin sorumsuzluğu yüzünden evdeki karısını çocuğunu dara düşürmeye hakkı yok. Eşinle güzel bir konuş aklı başına gelsin. Yoksa daha çook çekersin.

bence senin eşinden bir halt olacağı yok.ara kaynını ağzına geleni söyle,senin yüzünden yuvamız yıkılacak evi terkedecem de.bu işi ancak bir cinnet çözer.belli ki güzellikle olmayacak bu iş

İşte arabayı alsa iyi ama Yapılandırmada ilk taksit ödemezse maaşlara haciz geliyormuş

bence sizi korkutmuşlar

şimdiye kadar neden gelmemiş o haciz

evet vergi dairesi arada banka hesaplarına vs bloke koyar, haciz koyar bunlar ilk olan olaylar değil de ilk taksit ödenmeyince yapılandırma yanar eski durum geri oluşur

vergi dairesin her zaman da haciz koyma hakkı vardır, yıllardır da var

Bence siz boşanın. Bu kadar strese hasta olacaksınız yoksa.

Her şeye nasıl el konuyor ya? Ne kadar ki bu borç, ev falan elden gidecek kadar trafik cezası, vergi borcu nasıl gelebilir?

Çok konuşuyorum inanın aramız açıldı artık bana sen bekle af geldi yapılandırma yaptı eğer ödemezse o arabayı alıp yakıcam diyor ysparda ama ben bunlara gelene kadar al biz ödeyelim diyorum ben ödemem diyor ödeyecek o diyor

Her şeye nasıl el konuyor ya? Ne kadar ki bu borç, ev falan elden gidecek kadar trafik cezası, vergi borcu nasıl gelebilir?
16 bin TL İnternette öyle yazıyordu şimdi aradım vergi dairesini öyle bir şey yok dedi he ama araba yapılandırmasına rağmen ödenemzse o zman olabilir dedi

16 bin TL İnternette öyle yazıyordu şimdi aradım vergi dairesini öyle bir şey yok dedi he ama araba yapılandırmasına rağmen ödenemzse o zman olabilir dedi
Hiç evinizin gideceği bir durum yok ortada, adamı biz ödeyelim de evimiz gitmesin diye sıkboğaz etmeyin. Bence bu konunun üstüne de gitmeyin sonuçta onun ailesi onun arabası ve resmiyette onun borcu. Tabi ki bu durumlar yaşamamalı ve can sıkıcı ama siz biraz fazla takılı kalmışsınız.

Avukat size napsin, esiniz olayi cozmeye calismiyor ki.
Birakin haciz gelsin. Baska turlu akillanmaz o adam da ailesi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…