- 21 Kasım 2017
- 27.820
- 122.169
O kadar belli ki...her günüm bu olayı düşünmekle geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar belli ki...her günüm bu olayı düşünmekle geçiyor
Ayrıca daha önce açtığınız 85 konuda size yorum yazılmadı mı? Hala ne yapabilirim diye soruyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla, yoksa idrak probleminiz mi var?sizxe ne yapabilirim ben.
Bu aralar Iban veriyorlar konulardaKizlar bence aramizda para toplayip aracin vergi borcunu odeyelim, karsiliginda konu sahibi bir daha bu konudan hicbir sekilde bahsetmeyecegine soz versin bir de para gonderenler 1’er hafta arabayi kullansin, nasil fikir ama
Ay bu borçtan site olarak yıldık. İban verse üç beş bir şey vermeyi düşünen üyeler çıkabilir.Bu aralar Iban veriyorlar konularda
Bende de yok olsa vereceğim ama yok işte :)Ay bu borçtan site olarak yıldık. İban verse üç beş bir şey vermeyi düşünen üyeler çıkabilir.
Bacım sen inanıyor Muş’un ki susacak bu seferde gerçekten ödendi mi ki diye konu açarKizlar bence aramizda para toplayip aracin vergi borcunu odeyelim, karsiliginda konu sahibi bir daha bu konudan hicbir sekilde bahsetmeyecegine soz versin bir de para gonderenler 1’er hafta arabayi kullansin, nasil fikir ama
Hic denk gelmedim, ben banliyken mi oldu acabaBu aralar Iban veriyorlar konularda
Eşiniz şimdi arabayı çekmeli ödedikten sonra alsın çünkü pek ödeyecek bi enerji almadım anlatriklarinizdanArkadaşlar merhaba daha önce bir kaç sefer bu konu üzerine post açmıştım..
Eşimin üzerine abisi bir araba almış abisi kullanıyor vergi borçları eşimin üzerine birikmiş 16 bin civarı ve e devlette hacizli görünüyor bu araç tedirginim korkuyorum çğn eşimin abisi tam bir üç kağıtçı her dediği yalan dolan hiç inanıyorum ona..
Neyse şimdi biliyorsunuz af çıktı ve başvuru yapıldı eşimin üzerine olduğu araç eşim başvuru yaptı abisi ödeyecek yani inanmıyorum ama ödeyecekmiş hatta aracın müşterisi hazırmış dün arayıp öyle söyledi ödeme planı gelsin hemen satacağım diyor şimdi beni korku sardı bu adam eşimden habersiz dolandırıcıcıkla herhangi bir satış falan yapar mı her şey beklerim ben ondan eşim bu seferde ödemezse alıcam kapının önüne arabayı dedi bursa fikir verenler çok oldu hepiniz sağolun kızlar ilk ödeme şubat 1 de her günüm bu olayı düşünmekle geçiyor sizxe ne yapabilirim ben.