Sizce ödeyecek mi bu sefer?

Bu konuyu takmaya devam ederseniz bolca psikolog parası psikiyatrist parası ödeyeceksiniz

Artık yeter

Ödemeyecek desek ne değişecek

Ödemeyecek bence zira o yapılandırmalar ile ödeyecek olan azınlık zaten kusa süreli borçlanan özel bir durum nedeni ile hep ödediği şeyleri ödemeyen

Bu adam hiç ödememiş ki

Tek ödeme yolu var satıp ödemek

Oldu olacak birisi eşinize icra takibi başlatsın eve gelen icra kağıdının eşinizden saklayın takip kesinleşsin

Araba satılsın devlet borcunu alsın kalanını alacaklı alsın yorgan gitsin kavga bitsin

Bunun sonunda evliliğiniz de biter ama en azından şu konu da kapanır

Kizlar bence aramizda para toplayip aracin vergi borcunu odeyelim, karsiliginda konu sahibi bir daha bu konudan hicbir sekilde bahsetmeyecegine soz versin bir de para gonderenler 1’er hafta arabayi kullansin, nasil fikir ama :KK53:
Bu aralar Iban veriyorlar konularda

Ay gerçekten içim şişti. Ablacım geçen sefer de burada size sayfa sayfa yorumlar yapılmadı mı, zaten eşinize de zehir zıkkım etmişsiniz verdiği parayı daha ne yapabilirim diye soruyorsunuz.
Hiçbişey yapmayın sizin yapabileceğiniz bişey yok kafanızı serin tutmaya çalışın, hayat böyle çok yorucu değil mi ya

Abimin arabasi 6 yil benim uzerimeydi, tum vergi borc harc ne varsa abim ödedi, cezalar bile bana geliyordu abime gönderiyordum ödüyordu. Satacagi zamanda ben olmadan hic birsey yapamadi. Notere gitse islem dahi yapmazlar. Oyle kafasina gore satamaz. Siz üzerinizdeki borçları odetmeye bakin. Odemezse sikayet edin aracımıza el koydu diye. Birazda abisi zorda kalsin düşünsün.

Böyle sevgili günlük gibi her gün aynı şey birkaç eklenen detayla yazılacak mı? Bir siz bir de kayinvalideye gitmeyi, kardeşin gelmemesini dert eden üye. Sizlerle beraber yaşıyor gibiyiz adeta. Akşama ne yemek yaptığınızı da yazın bari konu sonlarına fikir olur.

😅 sevgili konu sahibi, keşke ödese ama biz bunu bilemeyiz ki, yaşayıp göreceksiniz.

neden sürekli aynı sorunla ilgili konu açıyorsunuz? Mune Mune ablacım bakabilir misin? açılan konunun devamı sürekli yeni konu olarak açılıyor

515611. kez aynı konu . Biz kaynının o borcu ödemeyeceğine ikna olduk. Artık siz de ikna olun.

Bence adamın telefonunu verin de arayıp soralım artık ödeyecek mi ödemeyecek mi diye. Bunun cevabını başka türlü bilmemiz mümkün değil çünkü.

Kizlar bence aramizda para toplayip aracin vergi borcunu odeyelim, karsiliginda konu sahibi bir daha bu konudan hicbir sekilde bahsetmeyecegine soz versin bir de para gonderenler 1’er hafta arabayi kullansin, nasil fikir ama :KK53:
Bacım sen inanıyor Muş’un ki susacak bu seferde gerçekten ödendi mi ki diye konu açar
Maazallah 1 hafta alsan 2.dk polisi arar arabamı kaçırdılar der 😂 bizde burdan okuruz arabam bulunur mu acaba??başlığını

Arkadaşlar merhaba daha önce bir kaç sefer bu konu üzerine post açmıştım..
Eşimin üzerine abisi bir araba almış abisi kullanıyor vergi borçları eşimin üzerine birikmiş 16 bin civarı ve e devlette hacizli görünüyor bu araç tedirginim korkuyorum çğn eşimin abisi tam bir üç kağıtçı her dediği yalan dolan hiç inanıyorum ona..
Neyse şimdi biliyorsunuz af çıktı ve başvuru yapıldı eşimin üzerine olduğu araç eşim başvuru yaptı abisi ödeyecek yani inanmıyorum ama ödeyecekmiş hatta aracın müşterisi hazırmış dün arayıp öyle söyledi ödeme planı gelsin hemen satacağım diyor şimdi beni korku sardı bu adam eşimden habersiz dolandırıcıcıkla herhangi bir satış falan yapar mı her şey beklerim ben ondan eşim bu seferde ödemezse alıcam kapının önüne arabayı dedi bursa fikir verenler çok oldu hepiniz sağolun kızlar ilk ödeme şubat 1 de her günüm bu olayı düşünmekle geçiyor sizxe ne yapabilirim ben.
Eşiniz şimdi arabayı çekmeli ödedikten sonra alsın çünkü pek ödeyecek bi enerji almadım anlatriklarinizdan

X