Avukat arkadaşlar ne olur yardımcı olum?

Abisi beytanbal bir insan bu zamana kadar ödemedi korkuyorum ödemez diye bu yüzden kafama takıyorum şubat 1 de il taksit verilmesi gerekiyor inşallah öder

Evet umursamadığı için gerçekten soğudum ondan oğlumuda alıp gitmek istiyorum bir gün kafasına tak edecek baştayken herşey hallolsun istiyorum yapılandırma yapıldı inşallah öderler

Evet umursamadığı için gerçekten soğudum ondan oğlumuda alıp gitmek istiyorum bir gün kafasına tak edecek baştayken herşey hallolsun istiyorum yapılandırma yapıldı inşallah öderler
O para zor ödenir, çünkü ödenecek olsa bu zamana kadar beklemezlerdi
Eşiniz neden arabayı alıp satmamak konusunda direniyor ki

Bence bırakın haciz gelsin eşinizin maaşına.Ay başında bankamatiğin önünde kalakalır 5 kuruş çekemez belki o zaman aklı başına gelir.Siz hasta olacaksınız böyle düşüne düşüne.bence düşünmeyin çünkü ne eşiniz ne kaynınız düşünmüyor

Ayrıca yarın bir gün eşiniz sen karışma abimin borcunu da öderim maaş benim diyebilir çünkü o potansiyeli gördüm kendisinde.

Maaşa el koyarlarsa bu soğukta eve iki kilo patates alamazsa aklı başına gelir merak etmeyin. Siz de öyle bir durumda kapıyı çekip çıkar gidersiniz. Evine gelir kombi yanmayan evde buz gibi oturur ben ne yaptım diye düşünür o zaman.

Kendinizi fazla yıprattınız. Eşiniz için bu çırpınmalar hiçbir şey ifade etmiyor. Yalnızca kendinizi paralıyorsunuz.

Kızmayın ama eşiniz sonucu görmeden anlamayacak gibi.

Şu anda ne desen boş..şubat ayı geldiğinde ,ödemezse o zaman laflarını söylersin.şu anda hem haksız oluyorsun (çok emin ya kardeşinin ödeyeceğinden) hemde boşuna boğaz patlatıyorsun...enerjini şubata sakla.ödemezse daha çok üste çıkarsın

Doğru söylüyorsunuz

Doğru akışına bırakıyorum kendisi çaba göstersin sanıyor ki abim bana böyle bir şey yapmaz umarım ben yanılırım

Evet ikisininde umrumda değil sanki hiç bir şey olmayacak gibi son noktaya gelince öylece kalacak dediğime gelecek

Araç hacizli borç Ödenmeden satış işlemi yapılmıyor
Hacizli araca vergi borcundan dolayı tekrar haciz gelir mi bilmiyorum. Bunu araştırmanız lazım.
Eğer olmuyorsa eşinizin maaşına haciz gelme ihtimali yüksek.

Araç hacizli borç Ödenmeden satış işlemi yapılmıyor
O zaman maaşa haciz gelir büyük ihtimal, eşinize hergün bu durumu anlatıp kızıp kavga ederseniz daha da çıkmaza girer olay. Bence sakin bi zamanda durumun ciddiyetini anlatın kavga etmeden

O zaman maaşa haciz gelir büyük ihtimal, eşinize hergün bu durumu anlatıp kızıp kavga ederseniz daha da çıkmaza girer olay. Bence sakin bi zamanda durumun ciddiyetini anlatın kavga etmeden
Anlatıyorum bıktım artık duvara anlatsam anlardı gelsin haciz gördüm gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…