- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 36
Tam okumadım Sanki bu defa konuda kaynana yokÖffff valla baydınız ya konunuzdan devam edin. Bu aradabayşa ilgili 6. Konunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam okumadım Sanki bu defa konuda kaynana yokÖffff valla baydınız ya konunuzdan devam edin. Bu aradabayşa ilgili 6. Konunuz
Ben de arabayı almaya adayım. Borcunu da öderimTamam lan ben ödeyeceğim.
At iban numarani.
Hatta ben de adayım.Ben de arabayı almaya adayım. Borcunu da öderim
KaynanaTam okumadım Sanki bu defa konuda kaynana yok
Çok dua alacağızHatta ben de adayım.
Tüm borcunu öderim.
Bana versinler :)
Yok mu artıranHatta ben de adayım.
Tüm borcunu öderim.
Hiişttt lütfen kendini yormaBorç üzerinde olan eşiniz, milyon tane konu açan siz. Eşinizin kafaya taktığını falan sanmıyorum. Siz burada avukat görüşü arayacağınıza eşiniz gider bir avukata danışır değil mi?
yaa, canım Summer kızma bana,cidden çok samimi tepki verdiiiim, şaşırdım daha önce bilmiyor oluşuna
yaa, canım Summer kızma bana,cidden çok samimi tepki verdiiiim, şaşırdım daha önce bilmiyor oluşuna
Hatta ben de adayım.
Tüm borcunu öderim.
Yapın bu iyiliği kk ya. Ben fakirim yapamıyom.Ben de arabayı almaya adayım. Borcunu da öderim
Sen memursun çek bir kredi yardımcı ol ablamaYapın bu iyiliği kk ya. Ben fakirim yapamıyom.
Siz bilirsiniz doğmamış çocuğa don biçende aynı arkadaş mı ay8. konusu. Saydım.
8 başlıkta çare bulamayınca bu puntoya karar vermiş.konuyu gozunuze gozunuze montelıyorum der gibiAblam kör oldum puntoyu küçükt bari