- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
Peki tamam teşekkür ederimMlscm ,
anlıyorum hem eviniz elinizden gider diye korkuyor hem de üzülüyorsunuz, konu açma sınırlaması da yok ama aynı içerikle 5. konuyu açınca üyelerde aynı sizin gibi bunaldı, şu topiklerden bir tanesinde yazmaya devam etseniz iyi olurdu, devamlı konu açmanız sizin sıkıntınıza çözüm de olmuyor bunu fark edin artık lütfen.
Hergün bu yüzden kavga?!
Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın...www.kadinlarkulubu.comAvukat arkadaşlar ne olur yardımcı olum?
Arkadaşlar merhaba ben geçenlerde yine konu açmıştım eşimin abisi eşimin üstüne araba almış bütün borçlar trafik cezası ve vergi borçları eşimin üzerine birikti şimdi baktım 16 bin ve araca e haciz de konmuş yapılandırma başvurusu yapıldı şubat 1 de ilk taksit ödenmesi gerekiyor ama bu zamana...www.kadinlarkulubu.comSizce ödeyecek mi bu sefer?
Arkadaşlar merhaba daha önce bir kaç sefer bu konu üzerine post açmıştım.. Eşimin üzerine abisi bir araba almış abisi kullanıyor vergi borçları eşimin üzerine birikmiş 16 bin civarı ve e devlette hacizli görünüyor bu araç tedirginim korkuyorum çğn eşimin abisi tam bir üç kağıtçı her dediği...www.kadinlarkulubu.comKorktuğum başıma geldi?
Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın.. Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için...www.kadinlarkulubu.com