Sizce ödeyecek mi bu sefer?

Ah ah bi bu arkadaşın birde sensizasla321’in konusu beni çok yoruyor. Dedik size dur bi gelsin yapılandırma o zaman dertlenirsin bak başvuru yapmış ilk adımı atmışlar daha ne tasalanıyorsunuz. Şubata kadar sakince bekleyin. Çok çabuk yaşlanırsınız siz diyim ben. Bu enerjinizi çocuklarınıza evinize harcayın yahu.

Ben eski konuları bilmiyorum da araba eşinizin üzerineyse sıkıntı yok ki. Ödemezse arabayı satar borcu ödersiniz, kalan parayı da kayınbiraderi verirsiniz.

Mlscm Mlscm konu açma kısıtlaması yok lakin aynı içerikle sürekli konu açınca alacağınız cevaplar değişmiyor, üstelik üyeler devamlı aynı konu içeriğini görmekten haklı olarak şikayet ediyorlar.
Kayınbiraderinizin eşinizin üstüne aldığı araba, o arabanın borçları ve eşinizin bu duruma ses çıkarmamasından bahsettiğiniz 3. konunuz bu.
Olayla alakalı bir gelişme varsa konu açmak yerine zaten açtığınız konuya yazsanız çok daha iyi olacak, rica ediyorum aynı mevzu için defalarca konu açmayın lütfen.

Pardon 4. konunuz:

Ve siz her konunuz için bunu yapıyorsunuz, çocuk bakacak oluyorsunuz, aynı mevzu için 3-5 konu, araba mevzusu 3-5 konu.

Lütfen son kez rica ediyorum defalarca konu açmayın.

Hay agzin bal yesin mune ablam

Konu sahibi;
Bence odemezse yeni konu acin
Oderse de mune yeni bir konu acsin. Onun da derdi var sizden sira gelmiyordur.

Sizin esinizde cidden is yok. Araba hala abide. Esinizi bu saatden sonra kaziklasa da sasirirmiyiz? Hayir

Hay agzin bal yesin mune ablam

Konu sahibi;
Bence odemezse yeni konu acin
Oderse de mune yeni bir konu acsin. Onun da derdi var sizden sira gelmiyordur.
Bir offff çeksem karşıki dağlar yıkılıııııır yıkııılırrr bezdum yildum atacam kendimi KK'den aşağı 🤣🤣🤣
Birileri beğenmedim butonunu komşu kapısı yapar, birileri birilerine adres ver olm gibi şeyler yazıp horozlanır, gitmek isteyenler laf söyleyip gider, kimse uslu durmuyor dark 🙄

Pardon 4. konunuz:

Ve siz her konunuz için bunu yapıyorsunuz, çocuk bakacak oluyorsunuz, aynı mevzu için 3-5 konu, araba mevzusu 3-5 konu.

Lütfen son kez rica ediyorum defalarca konu açmayın.
Allah razı olsun Mune Mune . Bağcılardan sevgilerle :KK53:

Bir offff çeksem karşıki dağlar yıkılıııııır yıkııılırrr bezdum yildum atacam kendimi KK'den aşağı 🤣🤣🤣
Birileri beğenmedim butonunu komşu kapısı yapar, birileri birilerine adres ver olm gibi şeyler yazıp horozlanır, gitmek isteyenler laf söyleyip gider, kimse uslu durmuyor dark 🙄
Iban verenler de var onu unutmayalım 🙄

Hepimizden inşaallah, seni de Allah kurtarsın, valla her yazdığında gülme tutuyor, Bağcılar'dan ev alma hissi uyandırıyorsun bende 🤣🤣🤣
Öptüm ve kaçtım😘
Allah razı olsun. Taşınma kararı verdiğimdi ilk sana yazacağım :KK70:

Sizi anlıyorum durduk yere başkasının 16 bin TL sini ödemek zorunuza gidiyor. Eşin buna müsade etmez arabayı kardeşi satamaz araba eşinizin üzerine.
Vergi borcu Sıfırlanmadan satış yapılmıyor.
Eşin bir daha abisine kardeşine araba ev almaz bu ona ders olmuştur. Sende ne kendini ne kk yi nede eşini daraltma lütfen... Eşin almış dersini oturmuş aşağı üzerine gidersen abisini savunacak ve zıttına gidecek 🤔

Sizi anlıyorum durduk yere başkasının 16 bin TL sini ödemek zorunuza gidiyor. Eşin buna müsade etmez arabayı kardeşi satamaz araba eşinizin üzerine.
Vergi borcu Sıfırlanmadan satış yapılmıyor.
Eşin bir daha abisine kardeşine araba ev almaz bu ona ders olmuştur. Sende ne kendini ne kk yi nede eşini daraltma lütfen... Eşin almış dersini oturmuş aşağı üzerine gidersen abisini savunacak ve zıttına gidecek 🤔
Haklısınız kendisi görün herşeyi

Sağlam bir kazık yemeden erkekler gerçekleri göremiyor malesef. Sabırlı ol elbet eşin yaptıklarının pişmanlıklarını yaşar.
Gerçekten öyle anlatıyorum evde hergün bu konu bıktım artık gör diyorum senin üzerine kalacak herşey diyorum ödeyecek diyor 1 ay içinde ödenmezse borç eski haline dönecek bi çare bulalım arkandayım diyorum hala aynı

Bu araba ev gibi birşey mi ne bilim yada konuşabiliyor mu? Havada uçabiliyor mu? Bütün bayanlar olarak ne çektik beee diyoruz size🤣

X