Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çalıntı ihbarı verın. Arabayı satıp borcu ödersiniz. Abisine söyleyin. Ödemezse çalıntı ihbarı verecegim dıyeAraba 2004 model Mercedes veneo
Boşuna uğraşmayın anlatmaya. Biz defalarca anlattık konu sahibine. Aynı konudan belki 5 6 kere açmıştır.Bence çalıntı ihbarı verın. Arabayı satıp borcu ödersiniz. Abisine söyleyin. Ödemezse çalıntı ihbarı verecegim dıye
Hanımefendi bize para toplatacakyahu yeter artik..bu kacinci oldu..biz ne yapalim burdan
Vala aynı şeyi yasadık. Annem cok ugrastı. Basımdan gectıgu ıcın bılıyorum. Böyle bır arabadan kurtulmak kolay degıl. Eşinin çözmesi gerek. Eşi çözmüyorsa resti cekcek. Konu acmakla çözülmez bu mevzuBoşuna uğraşmayın anlatmaya. Biz defalarca anlattık konu sahibine. Aynı konudan belki 5 6 kere açmıştır.
Ben kestim zaten tartıştım abisi ile eşimde tartıştı bu konu yüzden iletişimde mecbur adam üzerine alacak dedi aklım almıyor hacizli araç elinde sonunda çekilmez mi iş dışına çıkma yasağı var hadi sattı usülsüz bir şekilde onu nasıl halledecek abi uyanığıŞöyle birsey var. Arabayı adam kullanıyor. Vergi borcunu siz ödeyeceksiniz. Tüm brocu ödesenizde plaka ruhsat yok men olmaz. Adam satışı alacak mı üzerine. Abisi cok tehlikeli eşinizin. Cok uyanık. Ben olsam muabbetı keserdim
Onu bilmiyorum aracın kendi borcu yok vergi ve trafik cezası borçları varhangi banka
Satalı 3 hafta oldu abisi bizi bakımda falan diye oyaladı adam ödeyecek dedi alan kişiBulunabilir tabı. Hatta bulunsun ve arabayı alın.kaza falan olursa trafik cezası yerse dırek eşiniz öder zaten. Bu kadar zaman olmus. Eşiniz neden bu kadar rahat.
Yakalanorsa cekerler arabayı tabıBen kestim zaten tartıştım abisi ile eşimde tartıştı bu konu yüzden iletişimde mecbur adam üzerine alacak dedi aklım almıyor hacizli araç elinde sonunda çekilmez mi iş dışına çıkma yasağı var hadi sattı usülsüz bir şekilde onu nasıl halledecek abi uyanığı
sizin için sorun evin alınması ise almazlar korkmayın ama eşiniz bir an önce baskı yapsın borçları kapattırıp araba devrini versinOnu bilmiyorum aracın kendi borcu yok vergi ve trafik cezası borçları var
Bloke koyup borc kadarını da cekebılır ayrıcaBorcu esiniz odeyecek o belli artik
Ama elinde ruhsat yok,plaka yokken polise gitse kimse inanmaz. Once masrafini odeyip ruhsati yeniden cikarttiracak. Sonra polise gidecek,calimti ihbari yapacak. Araba bulunursa ne ala,bulunmazsa hapi yuttu, bankada paraniz varsa vergi dairesi o paraya cokecek. Eve hacizi bilmiyorum,once hesaplara bloke koyar vergi dairesi.
İnşallah çekerlerYakalanorsa cekerler arabayı tabı
Sürekli alan kişi bakıma verdi ödeneip muayeneyesi yapılacak ha bugün ha yarın ödenecek diyor ama yoksizin için sorun evin alınması ise almazlar korkmayın ama eşiniz bir an önce baskı yapsın borçları kapattırıp araba devrini versin
Çektikleri otoparkta gunluk 10ü lıra falandı sanırım. Ordan cıkarmak ıcınde para yatırıyor.İnşallah çekerler
Çekilsinde araç yeter kiÇektikleri otoparkta gunluk 10ü lıra falandı sanırım. Ordan cıkarmak ıcınde para yatırıyor.
Evet aynen oyle. Ama eve falan haciz durumunu bilmiyorum ben.Bloke koyup borc kadarını da cekebılır ayrıca