Avukat olan arkadaşlar yada bilgisi olanlar.

Ay bu konuyu hatırlayanlardan biri de benim.Bu borcun ödenmeye niyeti olmadığı gün gibi ortada.Kocanıza söyleyin doğru düzgün bi avukata danışsın danışmıyorsa da sizin yapabileceğiniz birşey yok.Kocanız sallamıyor abisi sallamıyor o haciz illa ki gelecek artık eve mi arabaya mı gelir o zaman siz de öğrenirsiniz tekrar bi araba konusu açar bize de söylersiniz

valla ne akıllısınız hem böyle arabanın borcu kendiliğinden ödensin anlaşmazlık çözulsun, hem de avukata 2 kuruş danışma parası vermeyeyim bedavadan öğreneyim herşeyi.
kızlar bakın öğrenin millet böyle zengin oluyor.
eşinin telefonundan adama mesaj atıyorsun öde diye, hem de diyosun eşim kafaya takıyur, çok takıyur. senden başka kimse takmıyor, valla 7500 lira benim akıl sağlığımdan önemli değil, halihazırda kartlarıma bir dolu borcum var, bir dunya para yedirmişim saçma saçma çevreme giden gelmemiş, gece yatarken bile duşunmem, kurban olsun bana para. sağlık sağlık, sağlıkla sınanmayın. yat da para, kalk da para.

valla ne akıllısınız hem böyle arabanın borcu kendiliğinden ödensin anlaşmazlık çözulsun, hem de avukata 2 kuruş danışma parası vermeyeyim bedavadan öğreneyim herşeyi.
kızlar bakın öğrenin millet böyle zengin oluyor.
eşinin telefonundan adama mesaj atıyorsun öde diye, hem de diyosun eşim kafaya takıyur, çok takıyur. senden başka kimse takmıyor, valla 7500 lira benim akıl sağlığımdan önemli değil, halihazırda kartlarıma bir dolu borcum var, bir dunya para yedirmişim saçma saçma çevreme giden gelmemiş, gece yatarken bile duşunmem, kurban olsun bana para. sağlık sağlık, sağlıkla sınanmayın. yat da para, kalk da para.
boyle zengün olunuyormus yaaa

Arkadasim kayninin bu arabayi odememe sevdasi ile senin aylardir bir avukata danismanlik ucreti odememe sevdan birbiriyle yarisir. Avukatlik 'hizmeti' danismanlik ucreti odenerek alinir, burada size yazdiklari iki cumle gibi gelebilir ama bu lisans egitimi+is tecrubesi surecindeki emeklerinin sonucudur ve danismanlik ucreti almayi hak ederler. Bu yaptiginiz emeklerine saygisizlik bu insanlarin. Siz de gidin bir avukata odeyin danismanlik ucretinizi sorun butun sorulari buraya 1500 defa ayni seyleri yazmak yerine.

Pazartesi öyle yapıcaz emniyete gidicez
Bence siz pazartesi yeni konu açacaksınız.. forum halkı hazırda bekleyin lütfen... kim benle iddiasına girmek ister ...
Hiiiç öyle dalga geçme falan yazma yeminle insan daha çok borca girsin şu araba diyesi geliyor...

• Kızlar merhaba 👋🏻 bu sorunlu araç vardı herkes çok güzel yorum yaptı çok teşekkür ederim şimdi kısa özet geçiçem eşimin abisi zamanında eşimin üzerine yaptı bu aracı.. Ama aracı abisi almış ve o kullanmış iki ay öncesi yaklaşık birine usülsüz noterden satış olmadan veriyor aracı üstelik üstünde borç var bu aracın trafik cezası ve vergi borcu ilk başta bir miktar ödendi.. Şimdi ilk taksit geldi çattı adam ödemiyor oyalıyor bugün vergi dairesi açık öde diyor eşim tamam diyor ödemiyor yada ben sana para göndereyim öde diyor eşime.. ama dediğini yapmıyor adam.. Neyse bu işte kaynımında parmağı var belli ödememesi de çünkü adam dün para gönderecektim bi anda vazgeçti.. Bugün yine eşimin telefonundan ben adama mesaj attım..işte ödemezse haciz geleceğeni arabaya çekeceklerini falan eşim yazdı gibi.. Eşim çok kafasına takıyor çalışırken bile aklımdaydı diyor pazartesi saat 12 ye kadar ödenmezse direkt emniyete gidicem dedi adam bizim çevreye yakın oturuyor tcsi telefonu her şeyi mevcut elimizde eşime abin engel olur sana diyorum başımı belaya mı sokacak dedi evime bu araç yüzünden haciz gelecek diye çok korkuyorum maaşına el koyarlar diye falan sizce bu saatten sonra ne yapmalız bu araçta haciz var yapılandırma bozulduğu an çekerler diye düşünüyorum muayenesinde yaptırmadı daha adam ben eşime daha bişey deme kendi yaptığı masraf yanına kalsın diyorum şunu merak ediyorum direkt ödenmediği için arabayı mı çekerler yoksa evimiz ipotekli ödüyoruz onada gelir mi haciz​

Daha önceki konularınızdada söyledim eğer hacizlik olursanız maaşınızın 4/1 alınır ev eşyasında ilk aşamada alınmıyor öncelikle tesbit ediliyor ama şu vaeki zaten araba hacizlik ise arabaya yakalama koyarlar yakalanır ödemezse iz satışa çıkarılır ve ederi 70 bin ise daha ucuza satılır borç kapatılır kalan olursa size verilir zaten sizin araba değil bırakın ne olursa olsun ben işbankasının icra dosyalarına bakıyorum genelde hacizleri bbu şekilde ilerliyor

X