Atanmamla ve benimle dalga geçilmesi

Hic takma kafaya ,poponu kaşı kenafir gözlülerin nazarı değmesin .

Tabi tabi her konuda böyleler. Afedersiniz asıl kendileri alışmış yata yata para kazanmaya,çocukları da öyle olsun istiyorlar. Sanki bizler atanıp gelip onların yerini işgal etmişiz gibi davranıyorlar

Bende bunu aşmak istiyorum. Kabullenerek ilk adımı atmış olurum,sorunu çözmeye yaklaşırım diye düşünüyorum. Belki burda da tavsiye veren olur,bir çözüm bulabilirim

Adamların yaptığı aleni terbiyesizlik, burası net ama size bunları söyle-yebil-me cesaretini siz veriyorsunuz bence. Ne demek bir şey diyedim? Biraz kendinize güveniniz olsun yaa. Ofisin temizlik personeli bile haddini aşabiliyor, bence acilen uzman yardımı almalısınız. Sizin kendinize güveniniz, saygınız yokki başkasının olsun...

Farkındayım. Maddi durumlarımı düzeltip psikolog yardımı almayı düşünüyorum bende

Bacım niye üzülüyorsun. Öncelikle size hakaret etme yüzünü siz vermişsiniz onlara ondan yüz bulup her şey söyleye bilirler. Hadlerini bildir. Kime neymiş. Herkes kendine baksın önce. Kəndindeki kusuru gören başkasında kusur aramaz. Size bir şey katmayan, sizi değersiz hissettiren herşeyle, herkesle aranıza sınır koyun.

Ağızlarının payını veremedim hatalı benim maalesef
Yerinizde olsam kimseye vi daha benimle böyle konuşma fırsatı vermezdim
Hakkımla kazandığım yerimin hesabını niye başkasına vereyim?
Çok istiyorkarsa emekli olsunlar çocuklarına yer açılır

Youtubeda psikolok Beyhan Budak, ve Hikmet Anıl Öztekinin özgüven, özsaygı, ve bu tarz vidyo ları da var psikoloğa gitmeden de birazcık araştırarak okuyarak bence kendinize yatırım yapmış olursunuz. [İnşallah isim ve sosyal mecra yazdığım için banlanmam yasakmı bilmiyorum tam olarak ]

Birşey diyemedim derken? Onlar laflarini esirgemiyorsa sen de cevabini esirgemiyceksin. Iğneyi batiran ilk sen değilsin sonuçta. Tek şunu soyle : haddinizi bilin!!! Cehalet onlarin yaptiği dunyada en cahil insan az bilen değil insanliği az olandir.

Tabi tabi her konuda böyleler. Afedersiniz asıl kendileri alışmış yata yata para kazanmaya,çocukları da öyle olsun istiyorlar. Sanki bizler atanıp gelip onların yerini işgal etmişiz gibi davranıyorlar

Herkes birbirini yata yata para kazanmakla suçluyor hangi kamu kurumu bu?
Ya devlet memurları arasında gerçekten günde belki aktif sadece bir saat çalışıp kalanı boş geçiren o kadar birim , insan var ki.. Devlet tasarruf tasarruf diyor şu kamu personelinin sayısını verimli olacak şekilde tekrar belirleseler keşke..

Sen böyle susarsan daha coklaf yersin niye susuyorsun ki niye hakkını aramiyosin senden daha cahil birinden ne münasebet laf isitiyosun sinir oluyorum kusura bakmayın sessiz kalma çirkef e bağla biraz ver herkesin ağzına lafı i kimse sesini cikaramasin seni kiskanmislar sende sustukça laf ediyolar ccevabknj yapıştır sende bak bakalım bida laf edebiliyorlar mi

demet akalının hep söylediği bir cümle var hatta geçenlerde gene paylaşmışlardı ,

bu kadar çirkinsin ve şansına bak diyor bir

o da bu kadar çirkinken yaşadıgım hayata bak birde güzel olsam nerelerde olurdum diyor

sende adam yoklugunda adamdan sayılıp işe alınmışsınız bencede şükredin de

Bu ne saçmalık böyle. Resmen mobbing yapıyorlar. Böyle terbiyeli ilkokul çocuklarının bile yapmayacağı şeyleri yapan koca koca insanların olduğu ortamlar var maalesef. İlk öncelikle şunları aklınızdan silin... iş arkadaşlarımla iyi geçinmeliyim, hep güleryüzlü ve samimi olmalıyım, aman bana iyi desinler ve türevleri.. kimseyle iyi olmak falan zorunda değilsiniz. Sizinde belki kendinize göre dertleriniz var. Kimin ne haddine üstünüze gelmek. Herkes haddini bilsin. Bilmiyorlarsa göstereceksiniz. Benim bir tanıdığım, kamu da değil özel de çalışıyor. Onun iş ortamıda berbat. Başta susuyordu, her gün eve ağlayarak gidiyordu. Şimdi ise hiç kimse tek kelime laf edemiyor ona. Neredeyse yirmi beş yıldır çalışıyor ve iş yerinde kimseyle samimi değil. Bir iki kişiyle merhaba merhabası var sadece. Büyük ihtimal sizde “aman dövüşmen guzum” literatüründe yetişenlerdensiniz. Onlar çok eskide kalmış artık... günümüzde o işler öyle olmuyor. Dişinizi göstereceksiniz ve konuşmayı keseceksiniz onlarla. Rahatsız ederlerse üst birimlere şikayet, gerekirse dava edeceksiniz

Son düzenleme:
İnsanlar her zaman konuşur ama siz o insanlarla bu kadar samimi olup neden kendinize laf söylettiriyorsunuz. Madem övüyorlar çocuklarını siz mi engel oluyorsunuz kpssye girip kazanmalarına.

Ben riskli iş grubundaki dolayısıyla işim diğer personele gore daha az. Yatmak dedikleri bu. Ama onlar kendi işlerini bile yapmıyor yani bir paspas atıyorlar o kadar. Herkes kendi birimini kendi temizliyor bende onun için yatıyorlar diyorum

Üst birimlerin lafı bizim gibi atanarak gelenlere geçiyor onlara değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…