- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
-
Hakkımı savunamıyorum hicNiye susuyorsun? Böyle insanlara çatır çatır cevap vereceksin ki sussunlar. Orası iş yeri kimse ile iyi anlaşmak zorunda değilsin. Ama sen böyle susarsan seni daha çok ezerler. Ayrıca yapma işlerini , ne münasebet. Herkes kendi işini yapsın
Tekrar sınava hazırlanıyorum ya ondan takıldım bu kadar. Ya kazanamazsam diyeNeden demoralize oluyorsunuz ki? Ne sekilde geldiginiz kimseyi ilgilendirmez.Genel kültürünüz de onlari baglamaz.
Çocuklarini layık gördükleri yeriniz icin problemi olan sizi oraya atayana gitsin sikayetlensin..
Umrum olmazdı benim..
Gercekten takmadığınızı gorduklerinde susarlar.Keyfinize bakın.
Evet yapacağım bu sefer. Yoksa daha çok üstüme geleceklerSize katılıyorum. Aradaki sınır kalkmış. Konu sahibi ; En baştan çizmeniz gerekirdi sınırı. Ama hala geç değil. Bu kadar samimi olmayın. Kimsenin haddi değil sizinle o şekilde konusmak. Bunu açık bir şekilde belirtin..
Kesinlikle hak ettilerağlayacağınıza cevaplarını verip sustursaydınız ya. "sizin haddinize mi beni eleştirmek. herkes ilk önce kendine bakacak. İster torpil ister atanma sizi ne ilgilendiriyor. Kendinize gelin. Bir daha bununla ilgili şaka, dalga ya da ima bile yapan olursa cevabım çok daha ağır olur" de bakalım sesleri çıkıyor mu?
Allah emek veren herkese istediği işi nasip etsin işsizlik çok zor,özelde çalışmak da çok zor biliyorum ama kendileri görevlerini yapmadan para alıyorlar,temizlik personelinin işini biz yapıyoruz onlar her yere yetisemezmiş çünkü(!) Böyle olunca bende kıskanıyorlar diyebiliyorumŞükürler olsun deyip geçin, kiskanmislar demeyi sevmem ama bariz kiskanmislar.
Egeden mezunum 4 yıllık bir programdan üstüne 2 yıl AÖF okudum. Ege'de gecem gündüzüm, perişan bir şekilde okudum. Kitapları yalayıp yutup 60 aldığım sınavlar, sunumlar, projeler, bitirme tezi falan canım çıktı. Aöfü çalışırken okudum, sadece çıkmış sorulara bakarak 4 dönem onur öğrencisi belgesi aldım. Asla aynı değil, asla. O da üniversite, aynı değerde , sizinki hava diyenlere gülüyorum. Örgün eğitim x10 zor aöften.Yapıyorsunuz.
Ben de aofü beğenmemezlik yaparım, yaparken de "Yapmıyorum" demem.
Örgün eğitim, ne derseniz deyin daha etkili, kullanabilene.
Niye üzülüyorsunuz buna?
Evet işim çok rahat yata yata para kazanıyorum, siz de biraz fazla yatın benim yerimde olmak için falan diyeceksiniz, bir daha konuşmazlar. Bu insanların amacı zaten sizin savunmaya geçmeniz, umursamazsanız seslerini keserler.
Biraz daha seviyelerine inmek isterseniz kudurun deyip geçebilirsiniz
Öylesi de iyi değil doğru söylüyorsunuz. Ben zaten işsiz kalmamak için atandım asla atandım diyip kendimi salmam. Sosyal faaliyetlerime,kitap okuyamaya,gezip yeni yerler görmeye çok önem veririm. En büyük korkum cehalettirTakmayın , üzülmeyin fakat atandım diye kendinizi geliştirmeyi , güncel olayları takip etmeyi bırakmayın.
İşinizi en iyi daha nasıl yapabilirsiniz onu araştırın. Donanım sahibi olun..
Bizim, Üniversite de bir arkadaşımız vardı gecesini gündüzüne katıp çalışmış okul birinciliği ile Üniversiteye ek puan alarak gelmişti tabiri caizse inek gibi çalışmıştı fakat Dünyadan bi haberdi , hiç bir sosyal faaliyeti olmamıştı, ne kitap okuma aliskanliği vardı ve güncel olayları ne Siyaseti takip ediyordu bazen biz onun, Üniversiteyi nasıl kazandığına şaşırıyorduk.
Yaşınız küçük galiba,bu size ders olsun. Bir daha gireceğiniz sınavları, planlarınızı insanlara söylemeyin.Tekrar sınava hazırlanıyorum ya ondan takıldım bu kadar. Ya kazanamazsam diye
Keşke söyleyebilseydim evetYapıyorsunuz.
Ben de aofü beğenmemezlik yaparım, yaparken de "Yapmıyorum" demem.
Örgün eğitim, ne derseniz deyin daha etkili, kullanabilene.
Konunuz için de şunu diyebilirim; birkaç genel kültür sorusuna cevap veremediniz diye tüm bilgi birikiminizi genelleyip etiketleyecek insanlar karşısında sessiz kalmayın ve bunu ifade edin, ya da en azından özgüveninizi zedelemelerine izin vermeyecek bilinçte kalın. Onların, hakkınızda ne düşündüğü, sizi öyle biri yapmaz.
"Diyenlere bakın hele, iki-üç soru bilince kendinizi Einstein mı sandınız? Ay ilahi, kendi aramızda basit bir oyuna bu kadar manayı nasıl yükleyebiliyorsunuz? Hayret ettim doğrusu, sanki işteki koca koca insanlar arasında değil ilkokuldaki sümüklü bebelerin arasındayım"
Deyip, üzerine de bir kahkaha ile cila yapsanız güzel olurdu.
Bu olay da kendinizi daha da geliştirmeniz için bahane olsun, daha hırsla, güzel çalışırsınız.
Egeden mezunum 4 yıllık bir programdan üstüne 2 yıl AÖF okudum. Ege'de gecem gündüzüm, perişan bir şekilde okudum. Kitapları yalayıp yutup 60 aldığım sınavlar, sunumlar, projeler, bitirme tezi falan canım çıktı. Aöfü çalışırken okudum, sadece çıkmış sorulara bakarak 4 dönem onur öğrencisi belgesi aldım. Asla aynı değil, asla. O da üniversite, aynı değerde , sizinki hava diyenlere gülüyorum. Örgün eğitim x10 zor aöften.
Çok iyi olurduNiye üzülüyorsunuz buna?
Evet işim çok rahat yata yata para kazanıyorum, siz de biraz fazla yatın benim yerimde olmak için falan diyeceksiniz, bir daha konuşmazlar. Bu insanların amacı zaten sizin savunmaya geçmeniz, umursamazsanız seslerini keserler.
Biraz daha seviyelerine inmek isterseniz kudurun deyip geçebilirsiniz
Önlerinde ağlamadım odamda kendi kendime ağladımBari aglamasaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?