Atanmamla ve benimle dalga geçilmesi

Onlara göre küçüğüm hatta kurumun en küçüğüyüm ezmeye çalışıyorlar sanırım

Sen çok yüz vermişsin, bakımlı ol, havalı ol, insanlara kibar ve iyi davran ama yuzgoz olma, günaydın de geç. Masam tozlu kalmış bir daha mı silseniz de mesela, iş yaparken birşey sorarlarsa işinden başını kaldırmadan cevap ver, gerekiyorsa kulaklık tak müzik dinle öyle çalış.

Günaydından başka muhabbetimiz yoktu o oyunu oynayana kadar. Benim salaklığım yüz verdim

Onlara bu haddi siz vermişsiniz kusura bakmayın.
Konumunuz neyse insanlarla ilişkilerinizi ona göre düzenlemek zorundasınız.
Lise mezunu bile olmayan biri nasıl bu şekilde konuşma haddini kendinde bulabiliyor bir düşünün derim.
Ben ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Laubalilik ve saygısızlığa olan tavrımı çok net belli ederim herkeste ona göre davranır.
Sadece işte değil bütün insan ilişkileri için aynı durum söz konusu olmalı

Cahile laf yetiştirmem demişler. Üzüldüğünüzü gördükçe üstünüze geliyorlar. Hiç takmayın. Muhatap bile almayın. Şahsen kimseye laf anlatmıyorum uzun süredir. Zaman geçtikçe herkes neyin ne olduğunu anlıyor zaten. Hiç gerek yok.

Haklısınız hata tamamen bende

Çok doğru söylüyorsunuz Sizi de tebrik ederim en iyisini yapıyorsunuz

Onlara cok kiskanmayin nazar olur, cok calisin sizinde olur. Diyin kimseye kendinizi ispatlamayin
Cok sukur alnimin teriyle geldim diyin aciklama bile yapmayin birdahada samimi olmazsiniz

Konu sahibi temeldeki en büyük sorun senin fazla naif olman ve hep hayır diyememen ve altta kalman..bence bununla alakalı kendini geliştirmelisin.bende senin gibiyim.cok yol katedemedim ama çabalıyorum.bana psikolog fatih civelekoglu nu dinlemek çok iyi geldi.bide Tuğba kılıç var onuda tavsiye ederim.biran evvel birey olma noktasında adım atmalisin.yoksa dünyanın en iyi puanını alsanda sıkıntı yaşarsın.kisisel gelişim şart

Nasıl yani onlar yerine sınava girmenizi mi istiyorlar. Sizin bulunduğunuz konuma hakkıyla gelmediğinizi söyleme cesareti bulan insanlar sizden hakları olmadan o sınavlardan geçmeyi talep ediyorlar. Herkes hak ettiği yerde ve konumda olmalı ben nasıl burayı hak ettiysem sizde sınavlarınıza kendiniz girip mezuniyetlerinizi hak edin bi zahmet de.

Konudaki her olaya çok kızdım. Kendinizi ezdirmeyin. Sizin çocuklarınız da benim gibi kazansaydı atansaydi keşke özelde sürünmezlerdi deyin. Kimsenin sınavına girmeyin. Herkes kendi aklını kullanıp geçsin sınavı, beni test etmek sizin haddinize değil deyin. Ayrica sınav konusunu hiç açmayın. Soramasınlar. Sizi ilgilendiren durum olursa söylerim deyin. Çalıştığınızdan da bahsetmeyin. Ve kesinlikle merhaba merhaba dan başka muhabbetiniz olmasın. Belliki insan kullanmaya yer arıyorlar

Ben kendimi savunamıyorum hiç Özgüvenim yetersiz, bastırılmış bir karakterim
Şu yorumunuzu görünce dayanamadım valla kendinizi nasıl böyle tanımlarısinizsiz kendinize böyle derseniz tabiki sizi ağızlarında sakız yaparlarYetersiz olsanız herkesin gözü olan bir konumda çalışıyor olmazdınız farkındamısız acaba

Yanlış anlamayın amacım asla sizi kırmak değil ama kendimi savunamıyorum, bastırılmış bir karakterim diyene dayanamıyorum. Biz de anamızın karnından yırtık doğmadık ama bu dönemde bu naiflik fazla. Kimse size karşınızdakini saç baş yolun demiyor ama el size giydirirken de rica ederim ağzınız mahmutlara düğüne gitmesin
Sakın size sınav kakalarsalar hayır diyemiyorum deyip yapmayın yada kibarca bahene bulmayın net olun herkes haddini bilsin. Ahhh şöyleleri bana denk gelmez ki yaa

Katılıyorum. Zaten sürekli aynı şeyleri yaşıyorum. Kişiler değişiyor olaylar hep aynı. Ben kendimi ezdirirsem öyle olur tabi Bazen düşünüyorum kendime yaptığım eleştirileri başkalarına yapsam herkesle kanlı bıçaklı olurum

Siz ağzınız bağlı mı çalışıyorsunuz?
Bi de bu insanlar bu kadar laf sayacak cesareti nasıl buluyor size?

Diyeceğim evet bu sefer susmayacağım. Hassas noktama dokundular gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…