Atanmamla ve benimle dalga geçilmesi

Burada yazdığınız gibi söyleyecektiniz

Yani çok basit 4 yıl okudum delice sınav çalıştım atandım onlar da çalışıp atansın da yata yata maaş alsın deyin geçin
Aslında onlar şaka yapar gibi soylediklerinde buyurun siz de bu bölüme gelin biz engel değiliz diyordum ama bu sefer herkesin içinde bağıra çağıra söyleyince şok oldum

Sana böyle söylediklerinde sende inadına inadına konuş evet yerim çok rahat çok memnunum ne şanslıyım gibisinden. Hem ağızlarını kapatırsın hem de sinirden çatlatırsın. Hiç laf dalaşına girme o zaman mesele uzar gider

Elimde kitap görüyorlar boş vakitlerimde test çözüyorum

Evet

zaten bunu yapmazsa önünü alamaz. bu şekilde sürer gider malesef. kimseyi ilgilendirmez nasıl geldiği ne oldugu her işin kendine göre zorluğu vardır kimse kimseye oturduğu için maaş ödemez. insanlar biraz hadlerini bilse keşke.

Hersey biyana isterse devlet baskanı olsun,sizinle bunları konusacak cesareti nerden buluyoırlar?
Hic mi cizginiz yok?
Nasıl bukadar rahat herkes agzına geleni söyleyebiliyor?

Evet öyle. Ki konuşan kişi de çalışmıyor onun yapacağı temizliği biz kendimiz yapıyoruz. Benim bölümümde iş bir an da gelmiyor geldikçe çalışıyorum ama öyle onların dediği gibi yatmıyoruz. Ki riskli iş grubunda çalışıyorum az çalışmamız normal. Bizim bölümümüzü çok seviyorlar ama işimizi de yapmak istemiyorlar riskli olduğu icin

Diğer konulara arkadaşlar fazlası ile cevap vermişler zaten ben sınav konusuna değineceğim. Ne münasebet siz girecekmişsiniz onların sınavına. Uzaktan eğitimi fırsata çevirme derdindeler sanırım. Ne munasebet herkes kendi sinavina kendisi girsin buda bahaneleri olup size yikmaya çalışıyorlar sınavı . Çok zekiler,siz torpil ile girdiniz onların gözünde o zaman oturup kendi zekicik beyinleri ile girsinler sınava torpil kullananlara güvenmesinler madem!

Aynen onu anlatmak istedim Yoksa önemli olan insanın kendini geliştirmesi, cahil kalmamasıdır. Diploma bir yere kadar geliyor, özgeçmişleri dolu ama iki kelime edemeyen insanlar var

mesafeni koru öncelikle. sınır çiz o sınırı aşana da haddini bildir. benim birlikte çalıştığım kadın lise mezunuydu ben üniversite. hep kıskanırdı beni

cahil çok kolay konuşur. aşırı basit geldiler bana.
sınavlarına tabiki girme.
ben sıramı savdım sizi görelim meydanlarda bu yaşa kadar göremedik şimdi görelim de.
tersledikçe kovuklarına çekilirler.

Aynen öyle. Kendilerini ve çocuklarını öve öve bitiremiyorlar ama işleri düşünce bize geliyorlar biz yatıyormuşuz çünkü (!) Kendi çocuklarına laf geçiremeyenler bizi ezmeye çalışıyor

mesafeni koru öncelikle. sınır çiz o sınırı aşana da haddini bildir. benim birlikte çalıştığım kadın lise mezunuydu ben üniversite. hep kıskanırdı beni
Kendisi de üniversite okusa halbuki sizi kıskanmasına gerek kalmayacak ama oturdukları yerden başarılı olup kimseyi begenmeyelim istiyorlar

Canım benim kasma kendini birdaha öyle derlerse ne biliyomusun ben bu zeka ile atandı isem üzülmeyin sizin çocuklarında şansı var eee malum tavuktan fil çıkmaz üzmeyin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…