- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.844
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradan bu kanıya vardım. İnşallah senelerini hiç görmediği bir erkeğe bağlayacak kadar avel değildir.
Mühendislik okuyor dersleri iyi de geleceğini bilemiyorum tabiTamam da yine de evlenip aile kuracak bir kapasite yok bu adam da.27 yaşında mezun olacaksa ne okuyor bu çocuk?Sizin iş her yönüyle yaş,olmaz yani.
Çok şükür.Yok yanlış anlaşılma olmuş uzun uzadıya anlatmadım demek istedigi son kez de olsa yüz yüze gelelim
Yaptığı tek şey de beddua, ebem karılar gibi. Allah akıl fikir versin sana.şans tanımam için ısrarcı davranması kafamı karıştırıyor
Ablacığım ne okursa okusun önemli değil,anasının dizinin dibinde oturmak isteyen bir adam asla evlilik sorumluluğunu alamaz.Daha yüz yüze bile gelmemişsiniz ki,bunu düşünmen bile çok saçma.Mühendislik okuyor dersleri iyi de geleceğini bilemiyorum tabi
Yaptığı tek şey de beddua, ebem karılar gibi. Allah akıl fikir versin sana.
Beddua etmeyeli uzun zaman oldu hatırlatmasaydın keşkeYaptığı tek şey de beddua, ebem karılar gibi. Allah akıl fikir versin sana.
Aynı şey değil tabi ki . Artık evleniyorsunuz, annesine hizmetçi olacak bir gelin alıyor. Uzakta oturursa ne anlamı kalır o kadının ? Evlenme sebebi zaten,annesini mutlu edecek olmanız . Onun hizmetlerini görmeniz.4 sene eve gitmiyorsun ama dedim sadece yazın evde oluyorsun dedim aynı şey değil diyor .
Mühendisliği 23 yaşında mi kazandı yani ? Bu yıla kadar ne yapıyormuş pardon ?Mühendislik okuyor dersleri iyi de geleceğini bilemiyorum tabi
çok haklısınız ama şöyle düşünüyorum her insan dört dörtlük olmuyor omu savunmak için demiyorum asla bir insanın bazı huyları güzelken bazı huyları kötü oluyor bu şekilde açıklamak istedimİnancli-merhametli-bencilin teki- herşeyi benden bekliyor-anneci . Tüm bu kelimeler arasında sizce de çelişki yok mu ? Sizce de şuan mantıklı mı dusunuyorsunuz ?
Dünya gözüyle görmeden bütün bunları konuşmaya gerek var mıydı cidden?Yüz yüze gelmek için ısrarcı telefonla konuşmakla çözülmüyor dedi ama bene telefonla konuşup çözemediğimizi yüz yüze nasıl çözeceğiz ki dedim o şekilde
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum bir abla gibi yaklaşıyorsunuz gerçekten azarlamadan ama sert bir dille teşekkür ederim her insan önce kendini düşünmeli benim onu düşündüğüm kadar beni düşünse keşke bana vicdansız diyor onu kolayca bırakabilidiğim için oturduğu yerde duracak ben ayağına gidecem bırakınca ben vicdansiz olacağımBaskasinin bursunu, ders calismasini dusunecegine biraz da sen ders calissan su DGS'de duzgun bir puan yapsan nasil olur?
Tam üstüne kusulmalık adam. Rezil ezik. Vicdansız mışş. Bunun bile alıcısı var işte.Sizin yorumlarınıza bayılıyorum bir abla gibi yaklaşıyorsunuz gerçekten azarlamadan ama sert bir dille teşekkür ederim her insan önce kendini düşünmeli benim onu düşündüğüm kadar beni düşünse keşke bana vicdansız diyor onu kolayca bırakabilidiğim için oturduğu yerde duracak ben ayağına gidecem bırakınca ben vicdansiz olacağım
Annesiyle yaşayacak kızı bulabilirse bulsun bakalım. Tek siz mi kabul etmiyorsunuz bunu sanki. Erkeklerde kızlar kapıda anneleriyle yaşayalim diye hazır bekliyoruz sanıyorlar. Utanmalari lazım şu teklifi ederken bile.Sizin yorumlarınıza bayılıyorum bir abla gibi yaklaşıyorsunuz gerçekten azarlamadan ama sert bir dille teşekkür ederim her insan önce kendini düşünmeli benim onu düşündüğüm kadar beni düşünse keşke bana vicdansız diyor onu kolayca bırakabilidiğim için oturduğu yerde duracak ben ayağına gidecem bırakınca ben vicdansiz olacağım