Atanmamla ve benimle dalga geçilmesi

Guuulbeeen senmisin,aglama kuzum aglama
Hey yarabbi,veremediniz mi cevaplarini?
Emek verecegim ,emegime laf soyletecegim,once kendinize saygi duyun sonra emeginize,gerisi gelir..

Ben de kamu personeliyim ve belki de kurumun en yoğun biriminde tek başıma çalışıyorum. Biz de biribirmize takılırız başka birimden arkadaşlarla ama sizinki son derece seviyesiz ve sevimsiz diyaloglar... Benim takıldığım yer şu: Acaba siz ne yaptınız ki bu insanlar size bunları söyleme cesareti gösterebildiler? Mesafeyi aşmalarına izin vermemeliydiniz. Bence mesafenizi gösterin insanlara,sadece selam verin,çok güleç olmayın. Bazıları cıvıklaşabiliyor işte böyle! Ha bu arada sizi çok iyi anlıyorum,yiyorsa onlar Kpss kazansaymış... Kıskanılıyorsunuz işte. Siz de mütevazi olmayın,çeneniz biraz yukarda yürüyün onların olduğu ortamda,omuzlarınız dik olsun. Daha da çatlasınlar. :)

Size karşı hadlerini aşmışlar araya mesafe koyun herkes işine baksın benim iki kızım ünv okuyor ne zorluklarla okuyolar görüyoruz gece sabahladıklarıda oluyor kolaymı okumak kolaysa kendi çoçuklarıda kazansın gelsin çok kıskanılıyorsunuz hadlerini bildirin

Mecbur öyle yapacağım. Ben insanlarla kötü olmayayım kalp kırmayayım diyorum bir de kendi yerleri gibi sahiplenmişler açıkçası çekiniyorum da

nasıl bir kamu kurumuymuş o merak ettim ayrıca birimlerin nasıl rahatı zoru oluyor onuda anlamadım . böylelerine kötü davranırsan sana saygı duyarlar onuda söyleyim
Riskli iş olduğu için mesai saati daha az,çok fazla calıştıramıyorlar gibi gibi rahatlık bu yani

Allah kolaylik versin kızlarınıza

Genelde böyle konuşanlar kıskanç beleşçi tipler oluyor.
Sizin konumunuzda olsa kendisi hiç bir iş yapmaz bu defa başka birini gözüne kestirir sen rahatsın diye
Hiç takılmamanız gerek
Ayrıca sizle bu şekilde konuşmasına niye izin veriyorsunuz ki?
Madem bu kadar kolaydı sen yapaydın deyip geçin.

Evet söylemem gerekiyordu

Siz nasıl bu laflara susuyorsunuz? kusura bakmayın ama siz sustukça bu laflar birgün laf batirmaktan çıkar adınız kuruma torpille girdiye çıkar. O zaman bdv bile kurtarmaz valla. Acilen ağızlarını toplamalarıni söyleyin

Isyerinde bilgi yarismasi nasil oluyor onu anlayamadim ama herkes kendi isine bakmali bence,siz de cevabini vermeliydiniz hepsinin. Niye susup durdunuz ki?
Bilgisayar üzerinden bilgi yarışması . verdikleri linke tıklayıp.
Geçen gün bizde de oldu. Ben katılmadım gerçi. Arada böyle etkinlik oluyor :)

Bir şey yapmasına gerek yok pasif gördükleri anda hadlerini aşıyorlar maalesef .
Bir bankada çalışıyorum samimi olduğum arkadaşım geldi aklıma . Oda kendini savunan biri değil 4 kere bölüm değiştirmiştir ve gittiği her bölümde çok ezdirmiştir kendini. Pasif dursa bile insanlar da merhamet olması gerek işte.
Sonunda başka birime gitti te şuan çok mutlu .

Konu sahibi güçlü olmalı. yoksa ömür boyu böyle gider.. Kendini ezdirme..

Valla bnm ablam tırların içine girip arama yapıyordu istanbul gümrüğünde

Merhabalar Sonucu yazmak istedim. Bugün sözünü ettiğim kişi yanıma geldi kağıttan ders sec sınavına girmek için dedi. Bende ben yapmam gerekeni yaptım, bunlar benim sorumluluğum değil yapmak istemiyorum dedim. Biraz daha ısrar etti o kişi ama sonrasında ona söyleyeceğimi söylediğim için cevap vermediğimi anladı peki ben hallederim deyip gitti

konunun hepsini okumadım ama sınav belgenizi açıp gösterin işte burada diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…