- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi limonluekler
Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum. 3 yıldır kamu personeli olarak çalışıyorum. Çalıştığım kurumda nispeten az yoğun olan bir bölümdeyim ve çaycısından,temizlik personeline,onlardan diğer memuruna kadar herkesin dilinde bu durum. Herkes bizim bölüme geçmek için can atıyor sürekli bu konuda laf atıyorlar yata yata para kazanıyorsunuz,keşke biz o bölümde çalışabilsek diye. Asıl olay ise geçen gün bilgi yarışması tarzı bir oyun oynuyorduk genel kültür üzerine ben hepsini bilemedim ve sen atandığına emin misin,başka şekillerde mi kamuya girdin(kendileri bir şekilde girip kadro alanlardan),yatıyorsunuz,bizim çocuklarımız özelde sürünüyor siz rahat rahat para kazanıyorsunuz,zaten başka ilçelerden geliyorsunuz kendi ilçenizde çalışın buraya gelmeyin diye dalga geçmeye başladılar şok oldum hiçbir şey diyemedim. 2 gün oncede bana dediler ki bizim açıktan lise,üniversite bitirme sınavlarımız var sen zaten yatıyorsun işin az sen yaparsın hem görelim bakalım üniversite sınavını kazanabilecek misin yoksa o da atandığın gibi mi olacak(tekrar üniversite sınavına hazırlanıyorum). Herkesin ortasında bana kpss ile girmemişsin imasında bulundular ya hiçbir şey diyemedim çok üzüldüm. Yani bunu diyen lise mezunu bile değil,sorsan Çanakkale zaferini bilmez bana saydığı lafları bir duysanız. Bizlerin yerine layık gördükleri çocukları da aof mezunu yani maddi manevi imkanları olduğu halde gitmiş aof okumuş senin çocuğun ben ne yapayım? Aof begenmemezlik yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben cebimde harçlık olmadan üniversite okudum, 4 yıl emek verdim atanmak için. Ağlaya ağlaya masa başında uyuyakalıp ders çalışırdım onun için çok zoruma gittiÜniversiteye hazırlık için motivasyonum bile gitti yapamazsam daha neler neler söyleyecekler, bir de onların sınavı haftayaymış sanırım nasıl hayır yapamam diyeceğimi de bilemiyorum. Lütfen bir akıl verin
![]()
Hic takma kafaya ,poponu kaşı kenafir gözlülerin nazarı değmesin .