Atanmamla ve benimle dalga geçilmesi

Niye susuyorsun? Böyle insanlara çatır çatır cevap vereceksin ki sussunlar. Orası iş yeri kimse ile iyi anlaşmak zorunda değilsin. Ama sen böyle susarsan seni daha çok ezerler. Ayrıca yapma işlerini , ne münasebet. Herkes kendi işini yapsın
Hakkımı savunamıyorum hic😔

Neden demoralize oluyorsunuz ki? Ne sekilde geldiginiz kimseyi ilgilendirmez.Genel kültürünüz de onlari baglamaz.
Çocuklarini layık gördükleri yeriniz icin problemi olan sizi oraya atayana gitsin sikayetlensin..
Umrum olmazdı benim..
Gercekten takmadığınızı gorduklerinde susarlar.Keyfinize bakın.
Tekrar sınava hazırlanıyorum ya ondan takıldım bu kadar. Ya kazanamazsam diye😔

Size katılıyorum. Aradaki sınır kalkmış. Konu sahibi ; En baştan çizmeniz gerekirdi sınırı. Ama hala geç değil. Bu kadar samimi olmayın. Kimsenin haddi değil sizinle o şekilde konusmak. Bunu açık bir şekilde belirtin..
Evet yapacağım bu sefer. Yoksa daha çok üstüme gelecekler

ağlayacağınıza cevaplarını verip sustursaydınız ya. "sizin haddinize mi beni eleştirmek. herkes ilk önce kendine bakacak. İster torpil ister atanma sizi ne ilgilendiriyor. Kendinize gelin. Bir daha bununla ilgili şaka, dalga ya da ima bile yapan olursa cevabım çok daha ağır olur" de bakalım sesleri çıkıyor mu?
Kesinlikle hak ettiler

Şükürler olsun deyip geçin, kiskanmislar demeyi sevmem ama bariz kiskanmislar.
Allah emek veren herkese istediği işi nasip etsin işsizlik çok zor,özelde çalışmak da çok zor biliyorum ama kendileri görevlerini yapmadan para alıyorlar,temizlik personelinin işini biz yapıyoruz onlar her yere yetisemezmiş çünkü(!) Böyle olunca bende kıskanıyorlar diyebiliyorum

Yapıyorsunuz.
Ben de aofü beğenmemezlik yaparım, yaparken de "Yapmıyorum" demem.
Örgün eğitim, ne derseniz deyin daha etkili, kullanabilene.
Egeden mezunum 4 yıllık bir programdan üstüne 2 yıl AÖF okudum. Ege'de gecem gündüzüm, perişan bir şekilde okudum. Kitapları yalayıp yutup 60 aldığım sınavlar, sunumlar, projeler, bitirme tezi falan canım çıktı. Aöfü çalışırken okudum, sadece çıkmış sorulara bakarak 4 dönem onur öğrencisi belgesi aldım. Asla aynı değil, asla. O da üniversite, aynı değerde , sizinki hava diyenlere gülüyorum. Örgün eğitim x10 zor aöften.

Niye üzülüyorsunuz buna?
Evet işim çok rahat yata yata para kazanıyorum, siz de biraz fazla yatın benim yerimde olmak için falan diyeceksiniz, bir daha konuşmazlar. Bu insanların amacı zaten sizin savunmaya geçmeniz, umursamazsanız seslerini keserler.
Biraz daha seviyelerine inmek isterseniz kudurun deyip geçebilirsiniz😂😂

Bu tip konulara, "Kudurun" kadar yakışan başka bir ifade var mıdır acaba? :KK45:

Takmayın , üzülmeyin fakat atandım diye kendinizi geliştirmeyi , güncel olayları takip etmeyi bırakmayın.

İşinizi en iyi daha nasıl yapabilirsiniz onu araştırın. Donanım sahibi olun..

Bizim, Üniversite de bir arkadaşımız vardı gecesini gündüzüne katıp çalışmış okul birinciliği ile Üniversiteye ek puan alarak gelmişti tabiri caizse inek gibi çalışmıştı fakat Dünyadan bi haberdi , hiç bir sosyal faaliyeti olmamıştı, ne kitap okuma aliskanliği vardı ve güncel olayları ne Siyaseti takip ediyordu bazen biz onun, Üniversiteyi nasıl kazandığına şaşırıyorduk.
Öylesi de iyi değil doğru söylüyorsunuz. Ben zaten işsiz kalmamak için atandım asla atandım diyip kendimi salmam. Sosyal faaliyetlerime,kitap okuyamaya,gezip yeni yerler görmeye çok önem veririm. En büyük korkum cehalettir

Bu arada çaycı, temizlik personeli sana bunları söyleme haddini nerden biliyor? Benimde aram temizlikciden caycisina herkesle iyidir ama herkesin sınırını bilmesi lazım. Nasıl siz onlari temizlikçi diye asagilamiyorsaniz onlarda sizi asagilayamazlar. Kaldı ki mudurm bana böyle bir imada bulunsa gidip onunla da ya konuşurum ya da muhattap olmam.

Siz niye onlarla aynı ortamda takılıyorsunuz. Yüz vermişsiniz onlarda her istediğini söylüyorlar. Birde sınavlarını mı yapacaksınız

3 5 soru bilemedin diye dalga mı geçtiler,
Kendileri herşeyi biliyomuyumuş?
Bilmediğim yerden geldi siz sanki herşeyi biliyomusnz deseydin neden susuyosn ki?

Allah herkesin kalbine göre versin çalıştım kazandım deseydin

Ağızlarının payını vermen gerekirdi

Ama boyle susarsan ezilir ve kabullenmis gibi olursun versene agizlarinin payini. Sizde benim kadar akilli olsaydiniz boyle rahat bir is yapardiniz falan de ne bileyim banane senin aif sinavindan. Cok yogunum kimsenin sınavını yapamam de ver cevPlarini susma kimsenin hakki degil bende iki gundur bos oturuyorjm isim yok yanimdakiler calisiyor napalim yani. İs varsa vardir bu senin elinde olan bisey degil sonucta

Yapıyorsunuz.
Ben de aofü beğenmemezlik yaparım, yaparken de "Yapmıyorum" demem.
Örgün eğitim, ne derseniz deyin daha etkili, kullanabilene.

Konunuz için de şunu diyebilirim; birkaç genel kültür sorusuna cevap veremediniz diye tüm bilgi birikiminizi genelleyip etiketleyecek insanlar karşısında sessiz kalmayın ve bunu ifade edin, ya da en azından özgüveninizi zedelemelerine izin vermeyecek bilinçte kalın. Onların, hakkınızda ne düşündüğü, sizi öyle biri yapmaz.

"Diyenlere bakın hele, iki-üç soru bilince kendinizi Einstein mı sandınız? Ay ilahi, kendi aramızda basit bir oyuna bu kadar manayı nasıl yükleyebiliyorsunuz? Hayret ettim doğrusu, sanki işteki koca koca insanlar arasında değil ilkokuldaki sümüklü bebelerin arasındayım"
Deyip, üzerine de bir kahkaha ile cila yapsanız güzel olurdu.

Bu olay da kendinizi daha da geliştirmeniz için bahane olsun, daha hırsla, güzel çalışırsınız.
Keşke söyleyebilseydim evet😔 Ama gelecekler tekrar nasıl olsa bana sunu yap diye o zaman güzelce susturacağım inş. Genel kültür olarak her şeyi bilmeme imkan yok zaten bunun farkındayım. Aslında hassas noktam olduğu için bu kadar üzüldüm sanırım çünkü bilgili olmaya çok değer veriyorum. Aof konusuna gelince begenmemezlik değil de maddi ve manevi imkanları varsa eğer örgün eğitim tabiri çok çok iyi. Kendimde ikinci üniversitemi aof okudum ama bana hiçbir şey katmadı bunu bildiğim için öyle söylüyorum

Egeden mezunum 4 yıllık bir programdan üstüne 2 yıl AÖF okudum. Ege'de gecem gündüzüm, perişan bir şekilde okudum. Kitapları yalayıp yutup 60 aldığım sınavlar, sunumlar, projeler, bitirme tezi falan canım çıktı. Aöfü çalışırken okudum, sadece çıkmış sorulara bakarak 4 dönem onur öğrencisi belgesi aldım. Asla aynı değil, asla. O da üniversite, aynı değerde , sizinki hava diyenlere gülüyorum. Örgün eğitim x10 zor aöften.

Ben de ikisini de tecrübe ettiğim için rahatlıkla bunu söyleyebiliyorum. Çok fark var.
Üçüncü quizi geçemediğimiz takdirde doğrudan devamsızlıktan kalıp sene tekrarı yaptıran lab. dersleri olsun (Her hafta, haftada iki labtan işlediğimiz ve hazırlandığımız diğer ders-sınavlar harici en az iki quize de hazırlanmamız gerekirdi), sunum hazırlıkları, klasik sınav verilen vize-finaller...

Aof, bu tecrübemin ardından, çok daha kolay gelmişti. Sınavlar test, o bile rahat geliyordu. :)
Tabi böyle rahat bir okuma imkanı da varken, aof de okunabilir, kimi için şartlar bunu elveriyordur, öyle gelişir.

Niye üzülüyorsunuz buna?
Evet işim çok rahat yata yata para kazanıyorum, siz de biraz fazla yatın benim yerimde olmak için falan diyeceksiniz, bir daha konuşmazlar. Bu insanların amacı zaten sizin savunmaya geçmeniz, umursamazsanız seslerini keserler.
Biraz daha seviyelerine inmek isterseniz kudurun deyip geçebilirsiniz😂😂
Çok iyi olurdu😂

Back