- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Bana söylediği için de o adam gibi düşündüğünü biliyorum. Bana soylemesindeki amaç atan demek işteBunu sana getirip soylemesindeki amaç?
Atan demek istiyor bence. Kendisi de öyle düşünüyor olabilirAhh bu düşüncesizlik, arkadaşı yapmış bir cahillik eşiniz size neden yetiştiriyor ki...
Kendi de böyle dusunmese bu lafi size getirmezdi bence"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Esimin bana söyleme nedeni "atan bak insanlar bile ne diyor" u dogrudan diyemedigi icin olabilir. Buyuk ihtimalle de böyle sanırım. Yoksa normal bi insan esime bunu soylersem üzülür diye düşünür onu uzmeyeyim diye düşünür. Insanlar her seyi konuşur ama esim normal gibi gelip bana anlatıyor. Sorun esimde sanirimBen eşinizin yerinde olsam haddini bildirdim ben atanacağım Eylül'de erkek arkadaşım da öğretmen atanma düşüncesi yok. Bir kere olsun sen de atan demedim bir kere olsun aklıma böyle bir düşünce gelmedi. O nasıl bir artniyet
Eşim patavatsız değildir konusmadan önce düşünür laf taşımaz dedikodu yapmaz pek fazla. Ama maddi mevzulara kafayi takar. Atanmis olmamı isterdi eminim. Kendi dusuncesi olduğunu da düşünmüyor değilim. Normalde bu bunu dedi şu şunu dedi diye anlatmaz çünküeşiniz normalde patavatsız mıdır?
yani doğruya doğru gerçekten sadece atanmış olduğu için, hele de öğretmense, evlenen erkekler var. tamamen erkek dolu bir işyerim vardı bir zamanlar ve nişanlandığı kızın vesikalık fotografını gösterip "ıyyy maymundan hallice ama atanmış, maaşlı, ayrıca tayin gerekmiyor" diyen adamı ve bunu teyit eden kankalarını bizzat kulaklarımla duydum. para sen nelere kadirsin.
yani "olmaz öyle şey" diyemem, var çok iyi biliyorum.
ancak eşiniz belki "bak neler neler diyorlar sen benim kadrimi kıymetimi bil" demek istemiştir kendince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?