- 24 Ocak 2021
- 12.346
- 28.319
- 548
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Ah şu mesele , atanınca ne oluyor yani heleki öğretmenlikte bu meseleyi öyle bir abartıyorlar ki sanki atanınca dünyayı kurtarıyorsun, benim eşim atanmamıştı evlendik , şimdi atandı, sevgim saygım hala aynı, ama erkekler bazıları çok iğrenç, zamanında atanmamışım diye bana görücü gelen bey ters bir laf etmişti bende bir güzel paylayıp hayırı yapıştırmistim sonraları çok koştu pesimden ama nafile.. Bana çok itici geliyor bu atanma meselesi gerçekten ayıp etmiş arkadaşı, umarım eşin farklı düşünüyordur.."Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Tanımıyorum sahiden tanıyamıyorum. Atan atan diye israr ettigi zamanlar da oldu. Bosver canını sıkma dedigi zamanlar da... anlamıyorum bi öyle bi böyleeşinizi hiç mi tanımıyor hangi niyetle size söylediğini tahmin edemiyorsunuz ..
ayrıca öğretmen maaşı ne ki erkekler bu yüzden evlenmek istesin bi kadınla , ya da eşine atan diye baskı yapsın . şaşırdım
Çünkü atanmamis öğretmenler çok ağır şartlarda çok düşük maaşlara çalışıyor. İş bulamıyorlar ağzıyla kuş tutsalar yaranamiyor vs..Bu atanma olayı ne kadar önemliymiş bu sitede gördüm. Tamam iş hayatı önemlidir de sanki tedavisi olmayan ölümcül bir hastalığa tutulmuş muamelesi görüyor galiba atanamayanlar
Küçük düşünüyorlar ya, kadınlardaki memur koca ile erkeklerdeki öğretmen kadın takıntısı çok komik. Hayır madem para istiyorsun farklı alanları kafeslemeye çalış öğretmen memur maaşı nedir kiAdamlar hayat arkadaşı ile beraber bir maaş kartı ile evlenmek istiyorlarda ondan.
Atanmış öğretmen buldum ne demek ya. Bir şey bulmuş almış gibi. Kadınla parası için evlenmiş demek Alfonso bir de gurur duyuyor. Ona güzel cevap verilirdi
Az iş yani saat olarak garanti maaş tam kadın mesleği haksız değillerKüçük düşünüyorlar ya, kadınlardaki memur koca ile erkeklerdeki öğretmen kadın takıntısı çok komik. Hayır madem para istiyorsun farklı alanları kafeslemeye çalış öğretmen memur maaşı nedir ki
Artık kadınla sevgi için değil az iş maaşı iyi diye evlenen erkek her türlü haksız benim gözümde.Az iş yani saat olarak garanti maaş tam kadın mesleği haksız değiller
Vallahi kelimeleri raks ettiriyorsunBana da bu öküzle evlendiğin için pişman mısın diye çok soran oluyor deseydin ya
Sevilip sevilmemeniz ile alakası yok bence bu durumun.. Kim ne derse desin atanmış değil de(atanmış olsa tabi daha iyi) kendi ayakları üzerinde duran çalışan kadın her zaman daha tercih edilesidir.. Hepimizin eşine sorsalar çalışan bir kadınla evli olmak isterdim değil de "eşimin çalışıyor olmasını, aile bütçemize destek olmasını isterdim" gibi bir cevabı olurdu bence.. Tabi kadının güçlü olmasını ısrarla istemeyen hödükleri ayrı tutuyorum.. Eşiniz Elbette sizi kimseye değişmez ama hayatında gerçekleri var... Bence aradaki muhabbet tamamen bu.. En azından ben öyle düşündüm.. Ama sorulan soru biraz aptalca olmuş.. Siz çalışmıyorsunuz ya da atanmadınız diye eşiniz sizle evlendiği için neden pişman olsun ki"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Vala bende ayni konumdayim. bazi erkekler calisan kadin hobisi var esinize sormasinndada kendini tatmine tmek.icin salakca bi soru sormus orasi kesin ama yani oyel dusunmyin mubabbet icinde gecmis sormustur sahsen ben oyle dusunuyorum birde kim istemez ki çift maas gelsi eve bunun olmamasi da bi eksiklik degil de"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Parası İçin evlenmişse yakındır patlar o evlilik canım"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
İş yerinde boyle muhabbetler dönuyor ne yazıkkı çok cirkin ama yapıyorlar.
Esimde ilk işe basladığında karın ne is yapıyor demisler. esinm ögretmen diyince devlette mi demişler evet diyince kadrolu mu sözlesmeli mi ucretli mi demisler. Bende ilk duyduğumda aaa deli midir nedir bunu soran diye düsünmüstüm.
Hatta biz bankaya borçlanıp ev alınca esime sen alirsin tabi esin memur bir maas garanti sen isten ciksan esinin maası var demişler.
Halbuki biz evlendiğimizde ben memur felanda degildim memur olmak icinde ölup bitmiyordum esim de farkındaydı hatta sıralama icinde olduğum halde doğuya gitmedim ikinci atama oldu kendi ilimi yazınca atandım. yani bayaği evde oturuyordum ilk evlendiğim zaman. kime ne? bu kimi ilgilendirir.
Kafaniza takmayın bence insanlar konusup konusup dursun.
Bu soru bana komik ve salakça geldi açıkcası. Eşini hayat arkadaşı olarak değilde ek gelir olarak gören bir zihniyete ait belliki.Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?
Bence asıl soru siz atanmadan evlendiğiniz için pişman mısınız"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Kaliteli özel okullar güzel maaş veriyor aslında ama meslekte isim yapmak da önemli bunun içinÇünkü atanmamis öğretmenler çok ağır şartlarda çok düşük maaşlara çalışıyor. İş bulamıyorlar ağzıyla kuş tutsalar yaranamiyor vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?