Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları astronot-kozmonot

eminönü chiccodan aldım bende. bebegım ocak basında dogacak 6 aylık olanının aldım sanırım ılk zamanlar bıraz buyuk gelecek ama artık ıdare eder napalım
fiyatı 75 ti sanırım ama çok kalıtelı

perşembe günü sordum annemlerin evinin önünde kuruluyor erenköy pazarı chicconun fabrika satış mağzasından alıp orda satılıyolar mükemmeldi hemde şaka gibi 35 lira..

benim oğlum büyüdüğü için düşünmedim..

perşembe günü kuruluyor..

minibüs caddesinin üzerinde..

erenköyde ethemefendiyi bilirmisin bilmiyorum..

yani bostancıya kozyatağına varmadan..

çok merkezi..beh her hafta perşembe anneme giderim istersen götürürüm seni içindeyiz çünkü pazarın..
biraz kalabalık oluyor ama idare eder işte..

hmm anladım..

alıcam kesin diyosan model desen bitmeden almaya çalış..hemen tükeniyo çünkü astronotlar..

yakınmışsın bize minibüsler var ordan siyah başlıklı galiba..bende sahrayı cediddeyim..

ben sonradan istanbullulardanım canım daha alışma evrem dolamadı gittifisfisfis
10 gün kadar bursadayım eğer burda bulamazsan istediğim gibi bişey seni rahatsız ederim:kedi:
velsoft gibi bişi istiyorum böle bebiğim giyince onu pelüş oyuncaklara benzesin yani

hehee anladım:) benim baktığımın dışı kırmızı içi yünlüydü peluş gibiydi..

inanılmaz beğendim ben.

genelde ordan alıyorum oğlumun kıyafetlerinioğlum şıklığıyla meşhurdur ayıptır söylemesi..herkes çok beğenir:)

zaten istanbulun kaçı yerli ki..alışırısın merak etme..

siyah başlıklılı minibüsler benim için çok nostaljik çocukluğum bostancıda geçti benim ve vııızır vızır geçerdi ben servis beklerken büyüyünce binerim bende derdim çok marifet gibi:))

ok ayarlayalım..

herryde de kız bebekler için müthiş elbiseler var bayram içinde oraya bakabilirsin iç çeke çeke bakmıştım mükemmeldi..kadife lacivert kahve mor hepsi çok zarifti orayada bak istersen ben alamadım sen al:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…