• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları astronot-kozmonot

alyaduanın annesi aldın mı astronot,biz de hala arıyoruz,şu ana kadar en çok beğendiğim caramelinki,bi de chicconunkine bakayım da karar vereyim,havalar iice soğumadan almak lazım

piroşun anneciği yeşil en sevmediğim renklerden
yeşil ve turuncuyu bebik kıyafetlerinde pek kullanmayı tercih etmiyorummafoldumben
ama bakim belki krem olan içime siner
eftelya idil baby yi çok seviyorum ben hastane çıkışımızda idildendi mümkünse sen seninkinin resmini eklermisin çekip

kozmonot.png

bu da benim kızımın idilden aldığım kozmonotu. 68 lira. internetten getirtebiliyorsunuz.antalya ve istanbulda mağazalarında %15 inidirim vardı bildiğim kadarıylı.sitede mağaza adresinide bulabilirisniz

Son düzenleme:
size garip gelecek ama bunu 10 yıl önce ilk kızımda almıştım. şimdiye göre çok pahalıydı. 10 yıl önce 39 tl idi. gerçi o zamanlar milyon vardı :)) sıradan tulumlar 12 tl iken biz 39 tl ye almıştık.ilk kızım çok kullanmadı. kaldırmıştım. şimdi ikinci kızım kullanıyor. çok sıcak tutuyor. disney marka. aslında bunlar kar tulumu diye geçiyor ama biz uyku tulumu olarak kullanıyoruz. :)

heheh iyihadi bakalım güle güle kullansın üşümesin sıcacık olsun inşallah... bizimkide giyince kurbağa gibi oluyor ama bizim çok hoşumuza gidiyor çok sempatik ve tatlı oluyor

birde chicco dan aldık krem renkli onu giyince tam astronot oluyor ama biraz büyük şimdilik 1 ay sonra tam olur

ben piroşumun astronotunu görmedim canım ya..
nereye koydun kasımımzın parlayan yıldızını..
batuş mu toplattı yoksa resimleri:)

yok batuşum bişey demiyo:))) piroşun fotoğraflarını koyduğum topikteydi cnm ama geçen seneki fot. o zaten şimdi mont giyiyo piraye hira:)

aybikecim güle güle kullansın fıstığımız montunu

canım ben hem normal mont aldım hemde astronot mont
normal montu biraz soguk havalarda giydiriyorum
ama çok soğudu havalr şimdi ayaklarınıda kapatsın üşütmesin diye astronotu şimdilerde giydiriyorum
ama yinede üşütmesini hastalık kapmasını engelleyemiyorum
büyüdüler montlar giyiyolar oyy oyyy yer onu teyzesi

Back