• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları astronot-kozmonot

perşembe günü kuruluyor..

minibüs caddesinin üzerinde..

erenköyde ethemefendiyi bilirmisin bilmiyorum..

yani bostancıya kozyatağına varmadan..

çok merkezi..beh her hafta perşembe anneme giderim istersen götürürüm seni içindeyiz çünkü pazarın..
biraz kalabalık oluyor ama idare eder işte..

Estelciğim, ben tam da o caddede oturuyorum, dediğin gibi perşembeleri pazarda chicco standı oluyor, ben de oğluma oradan termal bir mont almıştım 30 liraya bir de chicco yelek o da 10 liraydı, ama ne yazık ki yine belirttiğin gibi herşey çabuk tükeniyor. Nevzat bebe de satıyorlar, onlar da bayağı kaliteli, ben oğlan doğduğundan beri 1-2 kez gidebildim malum kalabalığa çok girmeyelim diye, genelde annemi gönderiyorum. :)

aa yakınız demek:)

bende anneme bırakıp gidiyorum bakıyorum..annem sen şimdi beğenmezsin ben gitmem diyor:) fazla titizleniyorum gözü korkmuş:)
oğlumun hastane çıkışını çıtçıtlı bodylerini hep ordan alım ordaki hanımla kanka olduk:)
3 haftalık hamileyken ben erkek olmazsa ben bişey bilmiyorum demişti herşeyi erkek aldırmıştı bana..

ama gerçekten çook çabuk tükeniyo çünkü gerçekten çok uygun fiyatlar chicconun mağza fiyatlarına göre..

birde bi yer daha var cichlid ürünleri satıyor orayıda tavsiye ederim klas şeyler var baya ordada..

nerde diyeyim..halı yıkama kuru temizleme filan var mağaza onun karşısı oluyo sanırım ..
yada şöyle anlatayım biz diyar burma sokağındayız..hacıbaşar filan varya..o sokağın sonundan sağa dön az ilerde sol sırada..orda çok güzel şeyler var hatta bu hafta oğluma çok tatlı bişey aldım doğumgünü kostümü hazırdı ama onu giydiricem polo yaka bişey 20 lira hemde..

Anladım yerini canım çok sağol tarif için, bizimkinin de doğumgünü yaklaşıyor, ben de ne alayım kıyafet diyordum. Bu hafta bir bakayım, bakarsın karşılaşırız oralarda :))

:) belkide..

sizin ne kadar kaldı dgününe..

ne zor bişeymiş hazırlanmak benmi çok abarttım anlamadım..

eşim istersen organizasyon şirketi bulalım diye takılıyor artık:)

ben bugün deren bebeden alcam 3model var 3üde harika eldivenleri patikleri ayrı boyu uzarsa sıkışmasın die 1tanesi normal mont kumaşı içi komple kürk digeriyle dış ısu geçirmez kaygan kumaş şeker pembesi 43tl benpahalımıdır die düşünü
youdm 756tlduyunc iyimiş alıyım barii hemen zam gelmeden

:) belkide..

sizin ne kadar kaldı dgününe..

ne zor bişeymiş hazırlanmak benmi çok abarttım anlamadım..

eşim istersen organizasyon şirketi bulalım diye takılıyor artık:)

Bizim de 1 aydan az kaldı. (3 Aralık) Ben de hevesliyim çok, bizim ethemefendinin bağdat caddesine yakın kısmında parti malzemeleri satan bir dükkan var, internet adreslerini aldım biraz bakayım diye, hem ucuz hem de güzel şeyler var. Çok anlamasa da parti ortamı gibi olsun istiyorum ben de, ne de olsa ilk yaşı...

ben bugün deren bebeden alcam 3model var 3üde harika eldivenleri patikleri ayrı boyu uzarsa sıkışmasın die 1tanesi normal mont kumaşı içi komple kürk digeriyle dış ısu geçirmez kaygan kumaş şeker pembesi 43tl benpahalımıdır die düşünü
youdm 756tlduyunc iyimiş alıyım barii hemen zam gelmeden

Bayağı iyiymiş fiyatı, gerçekten normalde pahalıya satıyorlar. Ben de patikli alsam mı almasam mı diye çok düşündüm, sonuçta biraz boyları uzasa ayaktan problem oluyor. Patik kısmının ayarlı olması avantajlı, şimdiden güle güle kullansın bebişin...

Bizim de 1 aydan az kaldı. (3 Aralık) Ben de hevesliyim çok, bizim ethemefendinin bağdat caddesine yakın kısmında parti malzemeleri satan bir dükkan var, internet adreslerini aldım biraz bakayım diye, hem ucuz hem de güzel şeyler var. Çok anlamasa da parti ortamı gibi olsun istiyorum ben de, ne de olsa ilk yaşı...

benim orası gelmemişti aklıma bayar caddesinde yeni açılan bi yer var mopaşın sırasında bende oraya bakayım şimdi aklıma getirdin sağol gerçekten:)
pasta için şimdiden düşün derim o kadar zorki karar vermek..özsüt mado eylül gezmediğim pastane kalmadı..
karar verdim mi? hayır:))

bende de chicco var gerçeten çok kaliteli naylon gibi hışır hışır değil biride yurt dışından geldi dönüşümlü kullanıyoruz ikisini de çok rahat oluyor battaniyeye sarmalamaktan nefret ettiğim için çok kullanıyorum dışarı çıkarkenki vazgeçilmezim

ben 3yıl once kızıma idil bayb den almıştım cok kullanıslıydı hala yepyenı duruyor ozaman 30tl ye almıştım sımdıde o cıvarlardadır heralde

Canım kış için astronot mont en iyisi küçük bebekler için.
Geçen kış hep onu giydirdik. Chicco markaydı bizimki hediyeydi. Fiyatıda 140 TL kadardı.
ıçi thermal ısılı falan öyle birşeydi.

Bu sene kızımıza mont aldık. C&A dan.
Fiyatlar hem çok uygun hem de ürünler kaliteli.
Astronot montun fiyatı 40 TL di. Mor renkli hatta babası onu alalım diye tutturdu.
Mothercare, Kanz, GAP hepsini gezdik. Hiçbirininde birşey beğenemedim.

Zeylanda bakabilirsin. ınternetten satışıda var yanışmıyorsam.

Anadolu yakasında Palladium AVM de var C&A. Kozyatağında.
Bursa demişsin mevzuyu pek anlayamadım ama ben de sık giderim Bursaya
orda da Korupark ve Kent Meydanında var C&A.

Son düzenleme:
anladım ,güzel bilgiler bunlar
c&a ya bakalbildim bayramlığıızıda ordan aldık
astronot vardı ama erkekler için kalmıştı kızlara çıkan ürünler daha çabuk tükeniyor onu farkettim..
bursa meseleside şöyle biz aslında istanbulda yaşıyoruz ama ben 40 ımızı çıkartmak için annemlere geldim onlar bursada yaşıyor

anladım ,güzel bilgiler bunlar
c&a ya bakalbildim bayramlığıızıda ordan aldık
astronot vardı ama erkekler için kalmıştı kızlara çıkan ürünler daha çabuk tükeniyor onu farkettim..
bursa meseleside şöyle biz aslında istanbulda yaşıyoruz ama ben 40 ımızı çıkartmak için annemlere geldim onlar bursada yaşıyor

C&A da bedenler pek kalmamıştı evet. Bizim aldığımız monttan 3 tane kalmıştı mesela.

Hahaha ben de doğumu Bursada yapıp 40 gün Bursada
kalıp İstanbula dönmüştüm. İyi oluyor herkes hizmet ediyor şakkıdı

Back