- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Evet isminde öyle zaten:) ya sana tek tavsiyem hayatında bir olup mutsuz olcana inan böyle kal bosver olmuyorsa olmaz bir hayır vardır bunda daYa ben çok pozitifimdir aslında, hatta okulda bu yüzden çok seviliyorum :)
Aynen 3'ü de hovardaydı zaten. Başkasını sevdiği halde bana bakan erkek, yarın beni severken başkalarına da bakarEvet isminde öyle zaten:) ya sana tek tavsiyem hayatında bir olup mutsuz olcana inan böyle kal bosver olmuyorsa olmaz bir hayır vardır bunda da
Kesinlikle canim bosver inan hayatında biri yokken daha mutlu oluyor insanAynen 3'ü de hovardaydı zaten. Başkasını sevdiği halde bana bakan erkek, yarın beni severken başkalarına da bakar
Aynen şuan sevdiğim falan yok. Kafam rahat bir şekilde sınava hazırlanıyorum. Şu kıza bakıyormuş, ona seviyormuş vs. derdi yok kafam çok rahatKesinlikle canim bosver inan hayatında biri yokken daha mutlu oluyor insan
KesinlikleAynen şuan sevdiğim falan yok. Kafam rahat bir şekilde sınava hazırlanıyorum. Şu kıza bakıyormuş, ona seviyormuş vs. derdi yok kafam çok rahat
18 yaşımdan öncekiler de dahil buna. Aynı yaşta 3 kişiyi sevmedim, hayatımda 3 kişiyi sevdim.18 yaşında 3 kişi sevmek
18 yaşımdan öncekiler de dahil buna. Aynı yaşta 3 kişiyi sevmedim, hayatımda 3 kişiyi sevdim.
Heralde ben anormalim
Ben sevme özürlü müyüm
Sen jet gibi misin bilemedim
Ben çabuk bağlanıyorum ve bu hiç iyi bir şey değil
Allah seni napmasinBen sevme özürlü müyüm
Sen jet gibi misin bilemedim
Allah seni napmasindeli
Sen has sevmişsin bacimBen ömrümde 1 defa zor sevmişim
Arkadaş 3 defa hemde daha 18 inde
Sen has sevmişsin bacim
Kız yoksa esin mu şanslı adam:)
Biz sevdik mi ölümüne severiz