Aşkta neden hep kaybediyorum? Nerede yanlış yapıyorum?

Evet isminde öyle zaten:) ya sana tek tavsiyem hayatında bir olup mutsuz olcana inan böyle kal bosver olmuyorsa olmaz bir hayır vardır bunda da
Aynen 3'ü de hovardaydı zaten. Başkasını sevdiği halde bana bakan erkek, yarın beni severken başkalarına da bakar

Çok gençsin daha.Bu yaşlarda sevgiye pek inanmam ben.Aşk olur,hoşlanma olur ama sevgi değildir o hissettiğin.
İleride gerçekten seveceğin ve seni gerçekten seven birisi çıkar karşına.
Bu hayatta erkeklerden daha önemli,daha keyifli,daha az sinir bozucu şeyler var.Onların tadına varmaya çalış.

ben çok zor sevengillerdenim. hatta ortaokul lise benimde çevremde bu tarz saçma insanlar vardı . hiçbirine yüz vermedim çnkü olgun değillerdi =) şimdide karşı komşumuzun oğlunu gördüm karşı pencereden ahlakı anlatıldı görünüşüne bile yansımış ahlak güzelliği eğer doğruysa ilk kez tam anlamıyla bir insandan hoşlanıyorum canlı kanli.. diğer hoşlantılar çocukcaymış diyceksin sen de etrafina olgun insanlar geldikce =)

Lisede ne bekliyorsun Can'ım?Biri olsa bile büyük ihtimalle ayrılık olacak ne meslek var daha ne sorumluluk var bu yaşlarda.Hayatını sok bir düzene üniversite okuyacaksan Eger.Sonrasında karşına çıkar elbet kaliteli insanlar.

Okumayacaksan da kendinle yaşıt birinden zaten bir ciddiyet bekleyemezsin şu dönem.Sen de az çok olgunlaşır tanırsın karşındaki insanı o Zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…