- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Hayatımda 3 kişiyi sevdim. İlk sevdiğim çocukla aramız oldu, çıkmaya başladık ama sonra beni aldattığını öğrendim, gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldım. Geç olmadan gerçek yüzünü farkettiğim için şükrettim.
2. sevdiğim kişi ise başkasını seviyordu. Benim onu sevdiğimi öğrenmeden önce bana "Benim sevdiğim yok" demişti, sonra öğrendim ki sevdiği varmış. Ona mesaj atmıştım -atmaz olaydım- terslemediği, sövmediği kaldı. Çocukluk arkadaşına benim hakkımda "Ben onu beğendim olur olmasına aslında ama kız çocukça ve dışarıdan saf gibi duruyor." demiş. Ben bunu aylar sonra öğrendim tabi. Çocuk hovardanın ayran gönüllünün tekiydi. Benim ona olan sevgimi egosunu tatmin etmek için kullandı. Sevdiği kız onu hiç sevmiyordu. Bunun acısını benden çıkardı resmen. Bende vazgeçtim.
3. sevdiğimde başta benden hoşlanıyor gibiydi. Tabi ben öyle sanmış da olabilirim. Onun karakteri hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Bu yüzden açıkçası pek yüz vermedim. Çünkü ilk adımı atarsam eğer sevgimi egosunu tatmin etmek için kullanacağını düşündümÖnceki sevdiklerim gibi beni üzeceğini düşündüm. Bu yüzden o bana baksa sahi ben hem utancımdan, hem de yüz vermemek için bakmadım. Sonra ise çocuk başkasıyla konuşmaya başlamış. Ben bunu bilmiyordum, o hafta onu sevdiğimi anladı. Ve ben ise, başkasıyla konuştuğunu araştırdığımda öğrendim Kızla onu bakışıyorken vs. gördüm. Çok canım yandı, ama fazla kafaya takmamaya çalıştım. Çünkü benim panik atağım var. Çocuğu sosyal medyadan engelledim, okulda falan hiç yüzüne bile bakmadım. 1 ay sonra ise ayrıldılar. Sebebi ise; sevdiğim çocuğun sevgilisini seven bir oğlan, sevdiğim çocuğu sıkıştırmış ve "Onunla konuşmayacaksın" demiş. Bu olaydan sonra ise ayrılmışlar. Ayrıldıktan sonra sevdiğim çocuk bana bakmaya başladı, ben ise hiç yüz vermedim. Ben onun yedeği değilim. Şimdilerde ise bakmayı kesti. Yüz bulamadı tabi...
Kimi sevsem üzülüyorum, artık aşka inanmıyorum. Erkekler benden uzak dursunlar. Ben nerede yanlış yapıyorum? Neden sevilmiyorum? Sevdiklerim hep karaktersiz çıktı
18, Lise ortamı. Bozuk evet ama artık travma gibi bir şey oluştu bende bu saatten sonra artık kimseye güvenmiyorum beni sevecen birinini çıkacağını da sanmıyorumYaş kaç ? Ortamın bozuk olabilir. Zamanı değildir olgun insanlarla daha karşılaşmamış olabilirsin
Hep kaybediyorum neden böyle oluyor bilmiyorumAy tam bana göre bir konu konuyu takipteyim yorumlari bende merak ediyorum bende ayni dertten muzdaribim çünkü
18, Lise ortamı. Bozuk evet ama artık travma gibi bir şey oluştu bende bu saatten sonra artık kimseye güvenmiyorum beni sevecen birinini çıkacağını da sanmıyorum
Iyi de illa biri ile mi olmak zorundasin?Hayatımda 3 kişiyi sevdim. İlk sevdiğim çocukla aramız oldu, çıkmaya başladık ama sonra beni aldattığını öğrendim, gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldım. Geç olmadan gerçek yüzünü farkettiğim için şükrettim.
2. sevdiğim kişi ise başkasını seviyordu. Benim onu sevdiğimi öğrenmeden önce bana "Benim sevdiğim yok" demişti, sonra öğrendim ki sevdiği varmış. Ona mesaj atmıştım -atmaz olaydım- terslemediği, sövmediği kaldı. Çocukluk arkadaşına benim hakkımda "Ben onu beğendim olur olmasına aslında ama kız çocukça ve dışarıdan saf gibi duruyor." demiş. Ben bunu aylar sonra öğrendim tabi. Çocuk hovardanın ayran gönüllünün tekiydi. Benim ona olan sevgimi egosunu tatmin etmek için kullandı. Sevdiği kız onu hiç sevmiyordu. Bunun acısını benden çıkardı resmen. Bende vazgeçtim.
3. sevdiğimde başta benden hoşlanıyor gibiydi. Tabi ben öyle sanmış da olabilirim. Onun karakteri hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Bu yüzden açıkçası pek yüz vermedim. Çünkü ilk adımı atarsam eğer sevgimi egosunu tatmin etmek için kullanacağını düşündümÖnceki sevdiklerim gibi beni üzeceğini düşündüm. Bu yüzden o bana baksa sahi ben hem utancımdan, hem de yüz vermemek için bakmadım. Sonra ise çocuk başkasıyla konuşmaya başlamış. Ben bunu bilmiyordum, o hafta onu sevdiğimi anladı. Ve ben ise, başkasıyla konuştuğunu araştırdığımda öğrendim Kızla onu bakışıyorken vs. gördüm. Çok canım yandı, ama fazla kafaya takmamaya çalıştım. Çünkü benim panik atağım var. Çocuğu sosyal medyadan engelledim, okulda falan hiç yüzüne bile bakmadım. 1 ay sonra ise ayrıldılar. Sebebi ise; sevdiğim çocuğun sevgilisini seven bir oğlan, sevdiğim çocuğu sıkıştırmış ve "Onunla konuşmayacaksın" demiş. Bu olaydan sonra ise ayrılmışlar. Ayrıldıktan sonra sevdiğim çocuk bana bakmaya başladı, ben ise hiç yüz vermedim. Ben onun yedeği değilim. Şimdilerde ise bakmayı kesti. Yüz bulamadı tabi...
Kimi sevsem üzülüyorum, artık aşka inanmıyorum. Erkekler benden uzak dursunlar. Ben nerede yanlış yapıyorum? Neden sevilmiyorum? Sevdiklerim hep karaktersiz çıktı
Bir erkeği nasıl tanıyabilirim?Yasin daha cok kucuk biraz da dogru insanla karsilasmak onemli senin iyi olman tek basina yeterli degil cunku iliski iki kisilik bir durum.
Iyi de illa biri ile mi olmak zorundasin?
"Evlenemedim" diye konu acanlara da ayni seyi soyluyorum.
Hayat asktan meskten ibaret gibi yasiyorlar amacsizca..
Bi video izledim cok da begendim.
Tam da su an soyleyeceklerimi soyluyordu.
Simdi sosyal medyada ufacik ufacik cocuklar "ask" cinayeti isliyorlar ya da canli yayinda intihar ediyorlar. Ask'mis? Insanlara daha ufak yasta dayatilan ask olgusuna bakin hele.. Sonu nerelere geliyor. . herkes asik olmak zorunda, herkes biri ile sevgili olmak ve evlenmek zorunda.. Evlenince de cocuk yapmak zorunda vs vs vs.. Bu liste uzar gider..
Dis sesler insalari ne kadar uc noktalara getiriyor farkinda misiniz bilmem.
Hayir efendim illa bi erkek bulmak zorunda degilsin.
Hayatinin emeli de bu olmamali.
Olmayinca da boyle panik atak esigine gelmemelisin.
Kendini asagi hissetmemelisin.
Sorun sende degil.
Kimsede degil..
Sadece zamani degil. Herseyi akisina birakip yasarsan zaten isinde, ask hayatin da, aile yasantin da yolunda gidecektir.
Bu israr niye?
Olmamali.
Hayatindaki tum olumsuzluklar senin icin birer lutuf..
Ornek alip yoluna daha saglam devam edebilmen adina.
Hayatim oyle diyorsun ama bak takmissin kafaya ki buraya konu acmissin?Amacım sevgili bulmsk değil ki zaten artık istemiyorum. Ben erkeksiz de gayet mutluyum, Ama bir insan hep mi kaybeder? Şu saatten sonra zaten aşık olamam kalbim paramparça
Sohbet et konus kucuk flortler olabilir ama sevginden dolayi cok taviz verme kullanmak isteyebilirler bak ben okuyorum senin yasinda kizlar tecavuze ugruyorlar hayatlari boyunca bu sorunla ugrasiyorlar.Akilli ol dik dur.Bir seyi cok istemek bela getirebilir.Bir erkeği nasıl tanıyabilirim?
Hayatim oyle diyorsun ama bak takmissin kafaya ki buraya konu acmissin?
Ben de bunu anlatmaya calisiyorum.
Gencecik kizsin, daha yolun cokca basindasin.
Her hata az once de dedigim gibi bir lutuf.
Ileride ayni hataya dusmemen icin, olgunlasman icin.
O nedenle takma kafana.
Akisina birak.
Sagligina ve basarilarina odaklan.
Olabildigince gelistir kendini.
Zaten zamanla gerçek yüzlerini belli ediyorlarSohbet et konus kucuk flortler olabilir ama sevginden dolayi cok taviz verme kullanmak isteyebilirler bak ben okuyorum senin yasinda kizlar tecavuze ugruyorlar hayatlari boyunca bu sorunla ugrasiyorlar.Akilli ol dik dur.Bir seyi cok istemek bela getirebilir.
İçimi dökmem lazımdıAşırı melankoli..
Iyi yaptin o zamanİçimi dökmem lazımdı :)
Ah be ablacım o yaşta bütün ilişkiler böyle saçma oluyor zaten.zamanı gelince daha aklı başında olgun kişiler çıkıcak karşına.çok gençsin olur böyle şeyler18, Lise ortamı. Bozuk evet ama artık travma gibi bir şey oluştu bende bu saatten sonra artık kimseye güvenmiyorum beni sevecen birinini çıkacağını da sanmıyorum
Mecburmusun be ablacim?
Gencecik insansin, gelecegine kendini gelistirmeye baksana, ne acelen var ki? İliski isleri agirdir. En basitinden onundeki bu foruma bir bak, koca koca insanlar bile bu iliskiler yuzunden perişan çökük haldeler.
Elbette senin bir kismetin biryerlerde seni bekliyor, ama herseyin bir zamani bir sirasi var ve bu beklenmelidir.
Ki yarin bigun su konuna bakip guleceksin emin ol.
Maalesef oyle bir cagdayizki toplum gozunde sevgilin yoksa eziksin eksiksin sorunlusun, medya diziler internet vs hersey illa bu iliski olgusunu fisildiyor insana. Sonrasi ise psikolojisi bozuk bir koca nesil.
Bu bir gercek, ama dogruda tekdir, ve sen dogru olani yap. Gelecegine hayatina kendini gelistirmeye bak, sonra cok pisman olursun.