Aşkta neden hep kaybediyorum? Nerede yanlış yapıyorum?

Ben de bir zamanlar senin gibi bu konuya çok takılmıştım, ben de karşılık alamadım hiç. Şimdi ise sadece geleceğimi düşünüyorum. Hani nerede o uğruna üzüldüklerim? Kim bilir neredeler. Geriye sadece ben kaldım. Kendimle baş başayım. Demek ki kendi kendime yetmeliyim.Sen de geleceğini düşünmelisin. Herkes gelip geçebilir hayatından ama mesleğin seninle olur her zaman.
Yine hoşlan, yine yaşa bunları. Biliyorum aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak zor ama en azından giderek daha çok güçlenirsin. Öyle de ol zaten. Korkma! Haykır sevgini. Ve cesaretli olup sevginin arkasında dur. Varsin alay etsin o veya çevrendekiler. Varsın yine üzül. Ama düştüğün gibi kalkmasını da bil. Hem de o kadar çabuk kalk (toparlan) ki herkes önce hayret etsin, sonra da içten içe bu dik duruşuna, güçlü oluşuna imrensinler.

Peki sonradan sevginize karşılık buldunuz mu?
Bir de kendimi güzel bulmuyorum ben

Peki sonradan sevginize karşılık buldunuz mu?
Bir de kendimi güzel bulmuyorum ben
Tam bu işlerden elimi ayağımı çekip umudumu kesince karşılık bulmuştum. Ama bu sefer hoşlandığını söyleyen karşı taraftı. Ve bu sefer ben sadece beğenmiştim biraz.Normalde ben hep itiraf ederdim.Bu sefer tam tersi oldu yani.
Güzelsindir muhakkak. Ama bu ilişki durumları bir tek güzellikle de olmuyor. Önemli olmak anlaşabilmek.

Yaşın küçük bunlara kafa yoracagina hangi üniversitede iyi bir bölüm okumaliyim sorusuna cevap aramalisin. İleriki dönemlerde çok daha iyileri karşına çıkacaktır.

Sana asik olmayan “cocuklarla” cikma o zaman. Zorla guzellik olmaz. Ayrica bu neyin acelesi? Lisede herkes deneme yanilma yapiyor. Ilerde bulursun kismetini. Bu yaslarda ortada oyuncagi olma yeni yetme cocuklarin

Çok iyi gidiyor ÖSS, derslerim de iyi çok şükür. Çok güzel hedeflerim var. Zaten beni ayakta tutan tek şey; hedeflerim, hayallerim. Çok güzel kariyer planlarım var. Yabancı dilimi geliştirip, diplomat olmak istiyorum. Sonra da yurtdışına gitmek... Bu yüzden çok çalışıyorum

O zaman bu ask meselesini rafa kaldirmalisin. Daha 18 yasindasin bu 1. 2.si ise universitede istemedigin kadar aşk cikacak karsina. Sen yeter ki donanimli ve sosyal ol. Pesinde bin tane adam kosacak. Kafani da bu seylerle yorma. Gercekten küçüksün.

18 yaş 3 aşk?
Onların hiçbiri aşk değil. Gerçek aşkı yaşadığında elbette yaşın biraz daha ilerlediğinde bunlara güleceksin.
Aceleye gerek yok.
İlla erkek arkadaş olmak zorunda değil. Tam ünv hazırlık zamanı üstelik. Gerek yok sevmelere filan.

Sana asik olmayan “cocuklarla” cikma o zaman. Zorla guzellik olmaz. Ayrica bu neyin acelesi? Lisede herkes deneme yanilma yapiyor. Ilerde bulursun kismetini. Bu yaslarda ortada oyuncagi olma yeni yetme cocuklarin
2. ve 3. çocukla çıkmadım ki sadece sevdim, ama zorlamadım hiçbir zaman

Kaldırdım artık çünkü ben çalışkan, başarılı sevilen bir öğrenciyim. Bu meseleler kafamı çok yoruyor

Evet, hepsi birer hayranlık + sadece beğenme. Çünkü lisede aşk yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…