- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.001
çok haklısın canım tavrımı koyucamda skypeye gelirse,ama gelmiyceğini sanıyorum .. Özür dilemez gibi bilmiyorum nasıl gelişicek olaylar.. Ben her ihtimale hazırladım kendimiSana öyle davranma lüksünü ona sağlamaman lazım aslında kuzum her defasında kabullenip bu kez karşı çıkarsan haklı görür kendini her hatasını söyleyip tavrını koymak lazım ama tabiki buluttan nem kapmamak şartıyla. Özür dilemeleri lazım Dilemiyorsa açıkça beni çok kırdın özür bekliyorum diyorum ben mesela
İnşallah canım skypede hala bekliyorum 2buçuğa kadar gelir gelmezsede gelmezzINSALLAH duzelir kuzum skma canini
iyi balim disarisi sicak zaten cikilmaziyiym canm bnde yurttaym yine :)
tel kullanamiyormu kuzumİnşallah canım skypede hala bekliyorum 2buçuğa kadar gelir gelmezsede gelmezz
kullanmıyodur heralde hattımıda evde unutmuşum kargoyla gönderirler dediydi.. facede yazmış arkadaşına üst devrelerin telefonunu alıyoruz yakalanma riskide var dikkatli ol demiş arkadaşına neye inanacağımı şaşırdım Allahım bana doğru yolu göstersindetel kullanamiyormu kuzum
yağmur yağacak burda galiba hava kötü :)iyi balim disarisi sicak zaten cikilmaz
canm facede arkadaşına yazmşsa bu faceyi kendisi açmş kullanıo o zamankullanmıyodur heralde hattımıda evde unutmuşum kargoyla gönderirler dediydi.. facede yazmış arkadaşına üst devrelerin telefonunu alıyoruz yakalanma riskide var dikkatli ol demiş arkadaşına neye inanacağımı şaşırdım Allahım bana doğru yolu göstersinde
kullandığını biliyorum canım o açtığı için bende açarım dedim ona oda tamam dedi ... kullanıyor yanicanm facede arkadaşına yazmşsa bu faceyi kendisi açmş kullanıo o zaman
skypeye geldiiitel kullanamiyormu kuzum
senden habersiz mi açtıkullandığını biliyorum canım o açtığı için bende açarım dedim ona oda tamam dedi ... kullanıyor yani
yazdnmi kuzumskypeye geldiii
o yazdı yapabilceğim bir şey yok dedi bende yoktu hıhı . .. oda evet dediyazdnmi kuzum
bugün açtı canım sanırımsenden habersiz mi açtı
burasida alev alev yanyoryağmur yağacak burda galiba hava kötü :)
kötü davranıyo yaa özür diliycek gibi değil offffffburasida alev alev yanyor
ne diyorki kuzmkötü davranıyo yaa özür diliycek gibi değil offffff
üste çıkmaya çalışıyor saygısını yitirmiş sanırım ayrılıyoruzne diyorki kuzm
sacmalamyn kuzum yaa yaoma byle alttan al sende ayrlma olmasn balim yaa askerdelee ne yapacklarni aasrmslar bunlardaüste çıkmaya çalışıyor saygısını yitirmiş sanırım ayrılıyoruz
alttan alamam o kadar yaptığı şeyden sonra saygısını yitirmek nedir sevgi biyere kadar demezmisacmalamyn kuzum yaa yaoma byle alttan al sende ayrlma olmasn balim yaa askerdelee ne yapacklarni aasrmslar bunlarda
valla kuzum.ne diyim bilmyrm ki smdi ne diyoralttan alamam o kadar yaptığı şeyden sonra saygısını yitirmek nedir sevgi biyere kadar demezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?