evet canım faceleri açtık şifreyi kırdık dedimki sen açarsan bende açarım dedim tamam aç canım dedi o ara bişi yok bu birileriyle konuşuyo ee bende ister istemez bi merak ettim bu sigara molasındayken girdim facesine bi erkek arkadaşıyla konuşuyodu üst devrenin telefonu var yakalanma riski var flan yazmış sonra bu geldi normal konuştuk ordan bu konuya geldim canım telefon durumun nedir diye ağzını almaya çalıştım hiç üst devre demiyor tabi kameradanda beni görüyor kızmış olduğumu anladı ne bu halin inanmıyomusun bana dedi yoo inanıyorum bi face yüzünden inanmamazlık etmem yani dedim farkındaysan ben senin facene bile bakmadım dedi bende şifreyle e postayı verdim al bak dedim yok istemiyorum bakmıycam dedi sonra iyice uzattı bu olayı ( biz bu hafta sonu çarşıya çıktığında görüşemedik sabahtan 2 saat kadar görüştük çıkıyorum dedi arkadaşlarla dolaşıcaz gelebilirsem gelirimdir dedi ama gelemedi ) e buün bari konuşalım zaten benimde 3te çıkmam gerek dedim hiç oralı bile olmadı tersledikçe tersledi sinirden kızardım ağlıyorum gözlerim doldu oda farketti niye ağlıyosun ya dedi bişi yazmadım gitme dedim çıkıyorum deyip kamerayı kapadı bende rahat takıl sen beni bu halde bırakıp dedim evet rahat takılmayı seviyorum ya ben öyle olur arada . dedi ne oluyo arada dedim oda iyi günler . dedi çık beni mafetin zaten dedim nokta koydu sadece .. bende dedimki trip atıcaksan atma dedim trip atılacak birşey yok mutlu değilsen birdaha görüşmeyiz de olur biter. çıktım dedi nerden çıkarıyorsun bunu dedim bak keyfine dedi ve çıktı