Garip. Ben evlenene kadar bir dediğimi iki etmedi annem babam. İstediğim her şeye çok şükür sahip oldum. Ailemin durumu iyiydi yani. Ancak eşimin düzensiz bir hayatı olmuş babası vefat etmiş,annesinin geliri yok.Kendi tırnaklarıyla kazıyıp geldi geldiği yere. Evimiz yok. Arabamız var çok şükür borçla vs yükselttik arabayı 2.kez. Ailemin kendi evi var, babamın kaç tane kiracısı var, arsası var,dükkanı var vs vs…
Bir gün de oturup ya ben çok iyi şartlarda büyüdüm yetiştim bu adamın parası pulu yok napcaz diye düşünmedim. O zaman yoktu çünkü, ama çok zeki biri ve muhakkak bir yere geleceğini de biliyordum. Velhasıl geldi de.
Biz şuan kendi yağımızda kavruluyoruz, hatta annesi de destek oluyoruz. Bir gün de üfff demedim. Seviyordum çünkü. Para pul hiç mesele olmadı sonuç olarak.
Ama sen daha şimdiden böyle düşünüyorsan demek ki çok da sevmiyorsun ve bu yaşam standartlarını sorun haline getireceksin belli ki. O yüzden bence daha zengin biriyle birlikte ol.Sonunda adamı da kendini de üzeceksin yoksa