- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
- #2.041
umarım benim için hayırlısı olur o çoktan beridir ayrılmayı kafasına koymuş anlaşılankiyamam cnm ya insallah barisirsnz istmzdm byle olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım benim için hayırlısı olur o çoktan beridir ayrılmayı kafasına koymuş anlaşılankiyamam cnm ya insallah barisirsnz istmzdm byle olsun
kötü olmuş ya dha çok bağlanmaları gerekmio mu anlamıyorumpsikolojiyse psikoloji her ayrılmasında ben kendimi küçük düşürüp yalvarıyodum ama artık yeter bu sefer bende çekliyorum
ya kuzum askerde gitti gitti gideli benim ki hep aynı haber daraltılar geldi yani biri de çıkıp kesin bi açıklama yapmıyogerçektn mi ya keşke düşşeydi
aslında ilk başlarda baya baya iyiydi bana bağlandı daha çok düşünmeye başladı ama artık saygısını yitirmiş uğraşmıyorumkötü olmuş ya dha çok bağlanmaları gerekmio mu anlamıyorum
safagmz ayni canim aynen bnde sinr oldm yok dusuleck blmem ne boaa sevndrdilerşafak 164 kuzum düşmesi değil dalga geçiliyo resmen ona sinirlerim bozuluyo
aynen öyle kuzum dalga geçsinler anca artık olay düşmeside değil ortaya böyle haber atıyolar sonra açıklama yapan yok şu askerlik bi geçse de kurtulsak artıksafagmz ayni canim aynen bnde sinr oldm yok dusuleck blmem ne boaa sevndrdiler
aynen bnde skldm askerliktennizne geleck de onun tesellisi var bebde bineviaynen öyle kuzum dalga geçsinler anca artık olay düşmeside değil ortaya böyle haber atıyolar sonra açıklama yapan yok şu askerlik bi geçse de kurtulsak artık
düşmez bnce kandırıolar bnmki yeni gitti dha bi yıl var çok zorya kuzum askerde gitti gitti gideli benim ki hep aynı haber daraltılar geldi yani biri de çıkıp kesin bi açıklama yapmıyo
duser duser bnde 365 den dustum gecer cnmdüşmez bnce kandırıolar bnmki yeni gitti dha bi yıl var çok zor
11 gün kaldı gelcek ya bi hafta onun tesellisi var yoksa dha çok üzülürmduser duser bnde 365 den dustum gecer cnm
düşer kuzum ilk başları zaten daha çabuk geçiyo :) allah hepimizi kavuştursundüşmez bnce kandırıolar bnmki yeni gitti dha bi yıl var çok zor
o bi hafta sana çok iyi gelecek bak azda kalmış az bi şey sabır karşılıklı saygı sevgi bi seneyi de devirirsiniz kuzum :)11 gün kaldı gelcek ya bi hafta onun tesellisi var yoksa dha çok üzülürm
amin canım inş ya çok özledm :)düşer kuzum ilk başları zaten daha çabuk geçiyo :) allah hepimizi kavuştursun
bi yandan korkuyorum bazıları askerde değişio fln bi de uzun dönem inş kötü bi değşm olmazo bi hafta sana çok iyi gelecek bak azda kalmış az bi şey sabır karşılıklı saygı sevgi bi seneyi de devirirsiniz kuzum :)
bende çok özledim sorma benimkinin izni de bitti şimdi ben gidicem nasip kısmet olursaamin canım inş ya çok özledm :)
nerde seninkibende çok özledim sorma benimkinin izni de bitti şimdi ben gidicem nasip kısmet olursa
değişmez neden değişsin ki karşılıklı anlayış sabır oldu mu bi şey olmaz tabi ki anlaşmazlıklar kavgalar oluyo ama onun da üstesinden gelmek önemlibi yandan korkuyorum bazıları askerde değişio fln bi de uzun dönem inş kötü bi değşm olmaz
ankara polatlı da canımnerde seninki
benmki ankara çankaya ya gidicek :)ankara polatlı da canım