Sizce arkadaşımla yollarımı ayırmalımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hissetiğin doğru arkadaşın sana değer vermiyor onunla arkadaşlığını bitir bence.Daha yolun çok başındasın ne dostluklar bekliyor seni.Burdaki ablalara bakma sen.Stres atıyorlar atışıp 😂cevap verirsen konu uzar.
Ahahahha aynen öyle bende sırf canım sıkıldığı için muhatap oluyorum inanki bu arada doğru dimi ya hareketleri filan nasıl bitiricem

Teşekkür ederim biliyodum yanlış düşünmediğimi bu arada burdaki herkes böyle uçana kaçana savaşıyor mu ya slskksmwms
Onlar öyle😂 atışmaktan besleniyorlar hemen hemen hepsi annen yaşındadır o yüzden boşver cevap verme.Yaşları çok büyük olduğu için daha tecrübeliler hayata bakış açıları daha farklı ve düzgün ama işte Z kuşağına bişeyleri sakince öğreterek değil yerden yere vurarak öğretiyorlar

Onlar öyle😂 atışmaktan besleniyorlar hemen hemen hepsi annen yaşındadır o yüzden boşver cevap verme.Yaşları çok büyük olduğu için daha tecrübeliler hayata bakış açıları daha farklı ve düzgün ama işte Z kuşağına bişeyleri sakince öğreterek değil yerden yere vurarak öğretiyorlar
Yanlız tecrübeden çok benden daha ergenler valla öğrendiğim tek şey ciddiye Bile almayıp muhatap olmanın boş olması şslsksmsmwmsmw Allah zihin açıklığı versin

Mermad benden birkaç yaş küçüksün. 50 yaşında adamlarla takılıyodun düne kadar. Ufal da cebime gir. Kendini hala küçük sanıyosun

Herkese merhaba bugün size çocukluk arkadaşımı anlatıcam lütfen bana yardımcı olun ben nedense arkadaşımın beni pek sevdiğini düşünmüyorum mesela ne zaman bişey desem diğer arkadaşımla bana bi olumsuz çıkışı oluyo geçenlerde diğer arkadaşım fal baktırdı ve bu falı bize yorumlamamız için paylaştı çocukluk arkadaşımın adı ayşe diğer arkadaşımda şerife olsun ldkdkdd neyse ayşe başladı işte yok fala inanılmaz cidden inanıyomusunuz tarzı Moral bozan şeyler söyledi oysaki bi kaç gün önce kendi soruyodu bu kahveden fal bakılırsa diye.d mesela o diğer arkaşlarının yanında aşağılamaya çok müsait bazen hiç hoş gelmiyo neyse diğer arkadşımızın bi abisi vardı ama ben anlıyorum tabi baya baya o çocuğa yol yapıyo filan çocukta yürüyo gerçi buna asker eğlencesi olacaktı tabi benim hiç ayşenin gideceğinden haberim yok bana sormadı bile sen gitmek istiyomusun diye oraya gittiğini bizim kız grubuna fotoğraf atınca öğrendim yani böyle arkadaş ortamında değişen biri sizce yol vermelimiyim
Ben bir sorun göremedim.

Z kuşağı biraz “şey” çıktı şekerim ya. Valla hayal kırıklığı bir çoğu.

Mermad Z kuşağı da değil bu arada. Ya 98 ya 99lu. Z kuşağı 2000 ve sonrasına deniyor. Kendini hala lolita sanıp 18 yaşındaki kıza yiaaa canım biz gençleri zorbalıyolar diyo
Mermad x kuşağının peşinde koşuyordu en son. Bütün kuşaklarla barışık 😂😂

Z kuşağı biraz “şey” çıktı şekerim ya. Valla hayal kırıklığı bir çoğu.
Sizin gibi başka insanların hayat dedikodusunu yapıp kendinden yaşça küçüklere üsten bakıp kendinize herşeyi hak görüp başkalarını aşağılamaksa beklentiniz oturup yerimde saymayı tercih ederim bu olgunluk değil daha çok hayata karşı sizin gibilerin aşağılık hissedip etrafa saldırması git kendini düzelt

Bu mu yani, saldırınca daha mı cool oluyorsun? Bak burası arşiv gibi bir yer, birkaç sene sonra şu yorumlar karşına çıkınca kendinden utanacaksın.
Aksine gurur duyucam başka işin yokmuş gibi boş boş yorum yapma ki sana cevap vermek gibi bi zaman kaybım olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X