- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.981
seninkide sacmalams kuzum ama erkek arkdslari varsa oyle kinsmstr belki erkekleri gornce bi ego gelyor onlara byle konusmamasi lazm genedeevet canım faceleri açtık şifreyi kırdık dedimki sen açarsan bende açarım dedim tamam aç canım dedi o ara bişi yok bu birileriyle konuşuyo ee bende ister istemez bi merak ettim bu sigara molasındayken girdim facesine bi erkek arkadaşıyla konuşuyodu üst devrenin telefonu var yakalanma riski var flan yazmış sonra bu geldi normal konuştuk ordan bu konuya geldim canım telefon durumun nedir diye ağzını almaya çalıştım hiç üst devre demiyor tabi kameradanda beni görüyor kızmış olduğumu anladı ne bu halin inanmıyomusun bana dedi yoo inanıyorum bi face yüzünden inanmamazlık etmem yani dedim farkındaysan ben senin facene bile bakmadım dedi bende şifreyle e postayı verdim al bak dedim yok istemiyorum bakmıycam dedi sonra iyice uzattı bu olayı ( biz bu hafta sonu çarşıya çıktığında görüşemedik sabahtan 2 saat kadar görüştük çıkıyorum dedi arkadaşlarla dolaşıcaz gelebilirsem gelirimdir dedi ama gelemedi ) e buün bari konuşalım zaten benimde 3te çıkmam gerek dedim hiç oralı bile olmadı tersledikçe tersledi sinirden kızardım ağlıyorum gözlerim doldu oda farketti niye ağlıyosun ya dedi bişi yazmadım gitme dedim çıkıyorum deyip kamerayı kapadı bende rahat takıl sen beni bu halde bırakıp dedim evet rahat takılmayı seviyorum ya ben öyle olur arada . dedi ne oluyo arada dedim oda iyi günler . dedi çık beni mafetin zaten dedim nokta koydu sadece .. bende dedimki trip atıcaksan atma dedim trip atılacak birşey yok mutlu değilsen birdaha görüşmeyiz de olur biter. çıktım dedi nerden çıkarıyorsun bunu dedim bak keyfine dedi ve çıktı
hosbuldm cnm iyi ditelm iyi olsun braz yogunum sdce :) sen naslsnhoşgeldn canm nasılsn
erkek arkadaşları yanında olsa bile benim ağladığımı görünce böyle yapmamalıydı.. tekrar skypeye geldiğinde nasıl konuşacağımı,telden aradığında nasıl davranacağımı hiç hiç bilmiyorumseninkide sacmalams kuzum ama erkek arkdslari varsa oyle kinsmstr belki erkekleri gornce bi ego gelyor onlara byle konusmamasi lazm genede
sende tavrni koy canim boyle iyimser davranma devmli byle gider yoksa ipleri eline alerkek arkadaşları yanında olsa bile benim ağladığımı görünce böyle yapmamalıydı.. tekrar skypeye geldiğinde nasıl konuşacağımı,telden aradığında nasıl davranacağımı hiç hiç bilmiyorum
nasıl davranıyım ne diyimki canım hiçbir fikrim yok aklım uçtu sanki..sende tavrni koy canim boyle iyimser davranma devmli byle gider yoksa ipleri eline al
Hemde nasıl özledim.. Evet öyle görünüyor çıksamda girdiğinde beni çevrimdışı görürse o zaman dahada hoş olmaz sanki
soguk konus iste cnm naslsn iyi sen snra sorar ztn ne bu tavr sna sormali sabah yaptklarn hosmu nasl konustn benimle oyle aglattn ustune bide ne yapmaya calsyrsn falabndenasıl davranıyım ne diyimki canım hiçbir fikrim yok aklım uçtu sanki..
ne kadar kızsamda kırılsamda hiç kıyamıyorum bazen bu huyumu hiç sevmiyorum.. bekliyorum artık..Evet olmaz ama onun pat diye gidişi de hoş olmadı bak biz kıyamıyoruz
canım,aşkım flan dememdir .. mutlu değilsen bi daha görüşmeyiz de olur biter. Dediyse çok rahat, umursamaz... derim ya haketti bunlarısoguk konus iste cnm naslsn iyi sen snra sorar ztn ne bu tavr sna sormali sabah yaptklarn hosmu nasl konustn benimle oyle aglattn ustune bide ne yapmaya calsyrsn falabnde
ne kadar kızsamda kırılsamda hiç kıyamıyorum bazen bu huyumu hiç sevmiyorum.. bekliyorum artık..
hatasını farkettirmem için ne yapabilirimkii...İşte kuzum bazı noktalarda hatalarını farkettirmemiz lazım
hatasını farkettirmem için ne yapabilirimkii...
sen biraz geri adim atinca kaybetme korkusu olur enazndn cnm smdi diyor.ne desem ayrilamaz henden cok seviyor zaten biraz ipler.seninde elinde olsuncanım,aşkım flan dememdir .. mutlu değilsen bi daha görüşmeyiz de olur biter. Dediyse çok rahat, umursamaz... derim ya haketti bunları
sen kendini suçlu hissetme canım sakın, ben oluruna bıraktım artıkCanım her insanın mizacı ilişkisi başka şöyle yap böyle yap desem şimdi aranız kötü olsa ben suçlu hissederim
smdi bn boyle dusuncemide diyormda sende bildgni yap cnm bnm yuzimden de aranz dha kotu olmasn allah korusun bildgni dusundgnu yaphatasını farkettirmem için ne yapabilirimkii...
umarım o korku olur canım o cümleyi kullandı yaa tamamdır herşeye hazırlıklı oldum artık.. aynen kendimi geri çekicem çok şımardısen biraz geri adim atinca kaybetme korkusu olur enazndn cnm smdi diyor.ne desem ayrilamaz henden cok seviyor zaten biraz ipler.seninde elinde olsun
daha ne kadar kötü olabilir canım oluruna bıraktım sen rahat ol... beni doğru tanımışsa zamanla düzelir aramız sanırım yaniismdi bn boyle dusuncemide diyormda sende bildgni yap cnm bnm yuzimden de aranz dha kotu olmasn allah korusun bildgni dusundgnu yap
sen kendini suçlu hissetme canım sakın, ben oluruna bıraktım artık
INSALLAH duzelir kuzum skma caninidaha ne kadar kötü olabilir canım oluruna bıraktım sen rahat ol... beni doğru tanımışsa zamanla düzelir aramız sanırım yanii
iyiym canm bnde yurttaym yine :)hosbuldm cnm iyi ditelm iyi olsun braz yogunum sdce :) sen naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?