asker yolu bekleyenler 2015

seninkide sacmalams kuzum ama erkek arkdslari varsa oyle kinsmstr belki erkekleri gornce bi ego gelyor onlara byle konusmamasi lazm genede

seninkide sacmalams kuzum ama erkek arkdslari varsa oyle kinsmstr belki erkekleri gornce bi ego gelyor onlara byle konusmamasi lazm genede
erkek arkadaşları yanında olsa bile benim ağladığımı görünce böyle yapmamalıydı.. tekrar skypeye geldiğinde nasıl konuşacağımı,telden aradığında nasıl davranacağımı hiç hiç bilmiyorum

sende tavrni koy canim boyle iyimser davranma devmli byle gider yoksa ipleri eline al

soguk konus iste cnm naslsn iyi sen snra sorar ztn ne bu tavr sna sormali sabah yaptklarn hosmu nasl konustn benimle oyle aglattn ustune bide ne yapmaya calsyrsn falabnde
canım,aşkım flan dememdir .. mutlu değilsen bi daha görüşmeyiz de olur biter. Dediyse çok rahat, umursamaz... derim ya haketti bunları

canım,aşkım flan dememdir .. mutlu değilsen bi daha görüşmeyiz de olur biter. Dediyse çok rahat, umursamaz... derim ya haketti bunları
sen biraz geri adim atinca kaybetme korkusu olur enazndn cnm smdi diyor.ne desem ayrilamaz henden cok seviyor zaten biraz ipler.seninde elinde olsun

sen biraz geri adim atinca kaybetme korkusu olur enazndn cnm smdi diyor.ne desem ayrilamaz henden cok seviyor zaten biraz ipler.seninde elinde olsun
umarım o korku olur canım o cümleyi kullandı yaa tamamdır herşeye hazırlıklı oldum artık.. aynen kendimi geri çekicem çok şımardı

smdi bn boyle dusuncemide diyormda sende bildgni yap cnm bnm yuzimden de aranz dha kotu olmasn allah korusun bildgni dusundgnu yap
daha ne kadar kötü olabilir canım oluruna bıraktım sen rahat ol... beni doğru tanımışsa zamanla düzelir aramız sanırım yanii

sen kendini suçlu hissetme canım sakın, ben oluruna bıraktım artık

Sana öyle davranma lüksünü ona sağlamaman lazım aslında kuzum her defasında kabullenip bu kez karşı çıkarsan haklı görür kendini her hatasını söyleyip tavrını koymak lazım ama tabiki buluttan nem kapmamak şartıyla. Özür dilemeleri lazım Dilemiyorsa açıkça beni çok kırdın özür bekliyorum diyorum ben mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…