• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

kuzm arkadaşları yanındaysa öyle davranmş olabilir bncede mesela bnmki de öyle arkadşları yanında olunca aşkm fln yok güzel sözler söylemeynce anlıyorum ki yanında brileri var diyorm inadına hadi bi aşkım seni kocamn seviyorm de yoksa kapatmam diyorm gülüo fln ondan da olabilir
benimkide bazen öyle yapıyor canım onda bir sorun yok ama benim ağladığımı görünce öyle davranmamalıydı kesip atması ...

kuzm arkadaşları yanındaysa öyle davranmş olabilir bncede mesela bnmki de öyle arkadşları yanında olunca aşkm fln yok güzel sözler söylemeynce anlıyorum ki yanında brileri var diyorm inadına hadi bi aşkım seni kocamn seviyorm de yoksa kapatmam diyorm gülüo fln ondan da olabilir

Aynen canım benimki aşkım hayatım filan diyor da ses tonu yalnızken daha farklı oluyor belki o da o yüzden öyle yapmıştır

bir kızdımı en az 3 gün boyunca öyle olur bende her zaman ki gibi gönlünü almaya çalışırdım ama artık öyle birşey olmıycak çünkü bende kırılmıştım..

Kırıldıysan o senin gönlünü alsın almıyosa paşa keyfi bilirr

haklısn canm ilk defa mı böyle yapıo
evet canım geçen seferde konuşamamıştık para çekicem azda dolaşırım dediydi tamam bi sorun yoktu ama bugün konuşalım dedim yalvaracaktım az kalsada ama o umursamadı .. beni o halimle bıraktı rahatça

evet canım geçen seferde konuşamamıştık para çekicem azda dolaşırım dediydi tamam bi sorun yoktu ama bugün konuşalım dedim yalvaracaktım az kalsada ama o umursamadı .. beni o halimle bıraktı rahatça
aradığında nasıl davranmalıyım hiçbir fikrim yok .. :KK43: 2 buçuğa kadar skypede olacağım sonra mecbur çıkacağım işlerim olduğu için oda bunu biliyor

Canım erkek arkadaşını mı bekleyeceksin skypeda

Kıyamam sana ya belli çok özlemişsin ama gelse kavga edeceksiniz gibi duruyor öfkelisin aynı zamanda
Hemde nasıl özledim.. Evet öyle görünüyor çıksamda girdiğinde beni çevrimdışı görürse o zaman dahada hoş olmaz sanki

Back