• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Sana öyle davranma lüksünü ona sağlamaman lazım aslında kuzum her defasında kabullenip bu kez karşı çıkarsan haklı görür kendini her hatasını söyleyip tavrını koymak lazım ama tabiki buluttan nem kapmamak şartıyla. Özür dilemeleri lazım Dilemiyorsa açıkça beni çok kırdın özür bekliyorum diyorum ben mesela
çok haklısın canım tavrımı koyucamda skypeye gelirse,ama gelmiyceğini sanıyorum .. Özür dilemez gibi bilmiyorum nasıl gelişicek olaylar.. Ben her ihtimale hazırladım kendimi

tel kullanamiyormu kuzum
kullanmıyodur heralde hattımıda evde unutmuşum kargoyla gönderirler dediydi.. facede yazmış arkadaşına üst devrelerin telefonunu alıyoruz yakalanma riskide var dikkatli ol demiş arkadaşına neye inanacağımı şaşırdım Allahım bana doğru yolu göstersinde

kullanmıyodur heralde hattımıda evde unutmuşum kargoyla gönderirler dediydi.. facede yazmış arkadaşına üst devrelerin telefonunu alıyoruz yakalanma riskide var dikkatli ol demiş arkadaşına neye inanacağımı şaşırdım Allahım bana doğru yolu göstersinde
canm facede arkadaşına yazmşsa bu faceyi kendisi açmş kullanıo o zaman

sacmalamyn kuzum yaa yaoma byle alttan al sende ayrlma olmasn balim yaa askerdelee ne yapacklarni aasrmslar bunlarda
alttan alamam o kadar yaptığı şeyden sonra saygısını yitirmek nedir sevgi biyere kadar demezmi

Back