- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.021
ayrılıyor işte bak keyfine umursamıyo yanivalla kuzum.ne diyim bilmyrm ki smdi ne diyor
hersey bitti demedn ayrlk olmaz bnmkide snirli oldgnda bna oyle diyorayrılıyor işte bak keyfine umursamıyo yani
ohoo neler dedim neler değmezmiş flan dedim beni birdahada arama dedimhersey bitti demedn ayrlk olmaz bnmkide snirli oldgnda bna oyle diyor
ne dedi bunlara pekiohoo neler dedim neler değmezmiş flan dedim beni birdahada arama dedim
özelden hepsini çekip atıcam kuzum bi çıkabilsem skypedenne dedi bunlara peki
tamam luzum sakin ol ama sakın8n konusözelden hepsini çekip atıcam kuzum bi çıkabilsem skypeden
yo sakinim canım bitirdiktamam luzum sakin ol ama sakın8n konus
kesinmi bu askerde ne olyor ya bunlara anlams deglm .ssyo sakinim canım bitirdik
ilk defa artık bende kesin konuştumkesinmi bu askerde ne olyor ya bunlara anlams deglm .ss
gerçektn mi ya keşke düşşeydikızlar nasılsınız.. ben biliyosunuz tbmm dilekçe komisyonuna askerlik düşmesiyle ilgili dilekçe yazmıştım. bugün karara bağlandı ve saçma sapan şeyler yazıyodilekçe komisyonunun askerliği düşmesiyle ilgili yapacak bi şeyi yokmuş muş muş
kendisi bitti dedi mi cnmilk defa artık bende kesin konuştum
her ayrılık kararımızı o verdi bıktım her seferinde ben alttan alıp kendimi küçük düşürüp günül almaya çalışmaktan onada dedim hiç oralı olmadı.
hakkımızda hayırlısı olsun hazırdım zaten. gücendim ama yapacak birşey yok
cnm iyiym cok surmkr sen inanma byle seylere ztn kesin dusmez askerlik safagn kac kikızlar nasılsınız.. ben biliyosunuz tbmm dilekçe komisyonuna askerlik düşmesiyle ilgili dilekçe yazmıştım. bugün karara bağlandı ve saçma sapan şeyler yazıyodilekçe komisyonunun askerliği düşmesiyle ilgili yapacak bi şeyi yokmuş muş muş
ona benzer çok şey dedi saygısını yitirmiş zatenkendisi bitti dedi mi cnm
kiyamam cnm ya insallah barisirsnz istmzdm byle olsunilk defa artık bende kesin konuştum
her ayrılık kararımızı o verdi bıktım her seferinde ben alttan alıp kendimi küçük düşürüp günül almaya çalışmaktan onada dedim hiç oralı olmadı.
hakkımızda hayırlısı olsun hazırdım zaten. gücendim ama yapacak birşey yok
askerde noluo ki ya psikolojk mi acabaona benzer çok şey dedi saygısını yitirmiş zaten
şafak 164 kuzumcnm iyiym cok surmkr sen inanma byle seylere ztn kesin dusmez askerlik safagn kac ki
psikolojiyse psikoloji her ayrılmasında ben kendimi küçük düşürüp yalvarıyodum ama artık yeter bu sefer bende çekliyorumaskerde noluo ki ya psikolojk mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?