Asker Eşleri

herkese merhaba bende uzun zamandır yazamadım..oğlum 8 aylık oldu valla onunla uğraşmaktan nasıl akşam oluyo anlamıyorum....iiyide oluyo normalde gurbetteyim yanlızdım çok canım sıkılıyodu iiyki oğlum var diyorum asker eşi olmakta çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun.....

hoşgeldin ay maşallah allah bağışlasın küçük çocuk olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan tabiki onunla uğraştığın için

fiko hg canım aramıza ...bende geçen yaz nalıkesir edremite gitmeiştim çok sevimli biyer....

Canım geçmiş olsun kızına sende canını çok sıkma elden birşey gelmiyor tabi babayı özlediği için oluyor bunlar kıyamam ben ona

Saol rüyanaz cım güzel dileklerin için:ecrin_bebek:Allah'ın izniyle kavuşacağım bebişime sonundahihoyyyt

rüyanaz canım kızına çok üzüldüm ALLAH şifa versin.sıkma canını çocuklar çabuk yoparlanır.

[/SIZE][/FONT]

Esmarin şimdi okudum bebiş geliyormuş çok sevindim canım,inşallah çok kolay bir hamilelik geçirirsin kendine dikkat et.

İnşallah canım saol güzel dileklerin içinŞeniz daha hiç birşey anlayamadım 6.haftamdayım daha bebek görülemicek kadar küçükmüş:ecrin_bebek:

esmarin merhaba kktc de nerdesin.2 sene önce bende güzelyurt şahinler köyünde 3sene yaşamıştım son sene temdit ettirdik zaman geçmek bilmemişti.

rüyanaz cım kızın a geçmiş olsun çok zor babadan uzakta kalması ama alışır kızlar babaya çok düşkün olurmuş inşallah zor günleri bir an önce atlatırsınız...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…