- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkese bne geldim ama ben grüp olmuşum çok kötüyüm ya faranjitte taabi havalar değişti benim havada değiştisenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
miyasem geçmiş olsun arkadaşım mesaj yazdım msn den görmedin herhalde bugün hastalıktan olabilir tekrar geçmiş olsuna.s:sm_confused::1no2:
slm herkese bne geldim ama ben grüp olmuşum çok kötüyüm ya faranjitte taabi havalar değişti benim havada değiştisenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızımla güzel güzel oynarken babamı istiyorum die tutturdu zorla uyudu uyandı ateşi 40 kızlar nasıl panikledim şimdi 37 ye düştü yeniden uyuttum ben bu kızla çok çekicem herhalde ya...canım çok sıkkın........
gecmiş olsun miyase balıkesir soguk galiba bende balkesırlıyım vede cok ozledım aslında ızınden yenı geldık sayılır ama ınsanın kendı memleketı baska
Merhaba hanımlar:-tatlicadiarzu-uzun zaman dır yazamıyordum nasılsınız?ben çok iyiyim çünki hamileyim
hıım sız erdektesınız ben balıkesır merkezde oturuyorum ben sızı merkezdesınız sandım. bızım burdada havalar cok sogudu edirnenın sogugu gercekten bır baska oluyor yanı(bu arada yenıden soylemeden gecemeyecegım cumartesı kontrolum var ve bebişimizin cınsıyetı bellı olacak ınsallah aynı zamnda bıgunde kocamda gelıo sevdgı yemeklerı şimideden yaptım sabırsızlıkla onu beklıyorum)
cnm yaaa çok üzüldüüm
çok düşükünmüş babasına kurbanım bn ona
çok geçmiş olsun rüyanazı öp bnm içiinŞeniz
KIYAMAM ONA BEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM AMA NE DİYEYİM BEN KENDİME SÖYLEYECEK BİŞEY BULAMIYORUM senağlamaİYİ OLSUNLAR EN AZINDAN ALLAH HEPSİNİ KORUSUN senağlama
Merhaba hanımlar:-tatlicadiarzu-uzun zaman dır yazamıyordum nasılsınız?ben çok iyiyim çünki hamileyim