Asker Eşleri

Kızlar ben çıkıyorum..çok uykum geldi:1closedeyes:sizlere iyi muhabbetler.. öpüyorum.hepinizi geçekten seviyorumma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.iyi geceler
:enbuyukkk:

Canım geçmiş olsun kızına sende canını çok sıkma elden birşey gelmiyor tabi babayı özlediği için oluyor bunlar kıyamam ben ona

saol handan abla ...tşk ederim.......çok öpüyorum seni...
rüyanaz canım kızına çok üzüldüm ALLAH şifa versin.sıkma canını çocuklar çabuk yoparlanır.
saol canım tşk ederim bizimki zor toplanıo valla...

rüyanaz cım kızın a geçmiş olsun çok zor babadan uzakta kalması ama alışır kızlar babaya çok düşkün olurmuş inşallah zor günleri bir an önce atlatırsınız...:teselli:

saol canım evet aşık bizimki babaya........

ay kimse yokmu gecılar gelin iş güç bitti rüyanaz uyudu tam sohbet zamanı sohbetede giremiom ne olduysa....

ne yazıkki naim kazandı ama güzel sunumlar yaptı ondan bu kadar beklemiyordum onun için hayırlı olsun diyelim:dilcikar::jeyyar:

canlarım işlerim çok yoğun rutin işime bir eğitime tabi tutulup eklenme yapıldı birikmiş dağğğğğğ gibi evrağı azaltmaya çalışıyorum eritince aranıza dönecem inşaALLAH o zaman kadar kib öptümmmm

özlettin kendini valla inşallh dönersinnnnn:1hug::1hug:

beloşum canım benim bir selam vermen bile moral oldu bize. hepimiz seni çok meraketmiştik.işini bitir dön aramıza

kızlar VAVEYLAnın eşi şehit oldu ama hala bir asker eşi o. topiğimize geri kazandıralım. bu acı durum hepimizin başına gelebilir

özledik cnm seni yaa güzel sohbetini tatlı dilini bitir şu evrakları gel çabuukŞeniz

offf offfff ben sizi nassıl özledimmm bilseniz tadlı kurabiyerim benimmmm valla evde bile çalışıyommm gece 11 -11:30 lara kadar inş. bitecek azmettim yani sonra hemen sizin yanınızda alacağım soluğuuuu o zamana kadar öpüldünüz şekerlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…