esmarin merhaba kktc de nerdesin.2 sene önce bende güzelyurt şahinler köyünde 3sene yaşamıştım son sene temdit ettirdik zaman geçmek bilmemişti.
[/SIZE][/FONT]
İnşallah canım saol güzel dileklerin içinŞeniz daha hiç birşey anlayamadım 6.haftamdayım daha bebek görülemicek kadar küçükmüş:ecrin_bebek:
Canım geçmiş olsun kızına sende canını çok sıkma elden birşey gelmiyor tabi babayı özlediği için oluyor bunlar kıyamam ben ona
saol canım tşk ederim bizimki zor toplanıo valla...rüyanaz canım kızına çok üzüldüm ALLAH şifa versin.sıkma canını çocuklar çabuk yoparlanır.
rüyanaz cım kızın a geçmiş olsun çok zor babadan uzakta kalması ama alışır kızlar babaya çok düşkün olurmuş inşallah zor günleri bir an önce atlatırsınız...:teselli:
canlarım işlerim çok yoğun rutin işime bir eğitime tabi tutulup eklenme yapıldı birikmiş dağğğğğğ gibi evrağı azaltmaya çalışıyorum eritince aranıza dönecem inşaALLAH o zaman kadar kib öptümmmm
canlarım işlerim çok yoğun rutin işime bir eğitime tabi tutulup eklenme yapıldı birikmiş dağğğğğğ gibi evrağı azaltmaya çalışıyorum eritince aranıza dönecem inşaALLAH o zaman kadar kib öptümmmm