Asker Eşleri

Ooooo kimler gelmiş belos neredesin sen ya hepimiz seni çok merak ettik neyse döndün artık Şeniz

belma abla hoşgeldin canım ya özlettin valla kendini senin mesajını görmek mutlu etti beni nasılsın canım...
kızlar hadi herkes yatsın topigi kapatıom artık......

slm kızlar nasılsınız bende temzilikler ugrasıyorum gene her haftasonu oldugu gibi :S eşimde işe gitti sizler nasılsınız bakalım...

biz bugun aparmanın temizligiyle ilgilendik bodrumlar falan temizlendi duumu aldım yemegimide yedim oturdum pc karşısına........

eşin karacıymış senin ya!karacıların lojmanları dağınık biraz Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:benim jandarma pilot akrabalarım vardı şehir içindeki lojmanlarda şimdi ankaradalar ordan biliyorum sadece karacıların yerini:sm_confused:tam merkezdeydi onlarınki...

evet karacı canım hayırlısı olsun ya bizim için farketmez yeterki eşimin yanında olayım...........

:ecrin_bebek:MRB arkadslar ben bugun doktora gttım ve begımın cınsıyetını ögrendım benım kucuk melegım PRENSESIM gelıo allah saglıklı kucagıma almayı nasıp etsın ınsalh allah ısteyen herkese versın..Şeniz

slm kızlar ugrayamadım bu akşam arkadaşlar bendeydi burda kalıolar yetmedan herkese iyi akşamlar diyim dedim........

:CüvCüv:ALLAH tamamına erdirsin. kız çocuğu herzaman annenin en büyük arkadaşı.kızlar babaya çok düşkün oluyolar.sağlıkla doğsun inşallah

günaydın kızlar.denizlide acayip fırtına vardı dün gece. sanki apartman yerinden sökülecekti!

günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese oğlum erkenden uyandı bugünde uyuyamadım olsun o herşeye değer herkes daha uyuyo herlalde......

günaydın kızlar.denizlide acayip fırtına vardı dün gece. sanki apartman yerinden sökülecekti!
günaydın pelincim evet amasyada öyleydi canım...
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese oğlum erkenden uyandı bugünde uyuyamadım olsun o herşeye değer herkes daha uyuyo herlalde......

günaydın canım benim kızımda erkenci malaesef ama napalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…