- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
canlarım işlerim çok yoğun rutin işime bir eğitime tabi tutulup eklenme yapıldı birikmiş dağğğğğğ gibi evrağı azaltmaya çalışıyorum eritince aranıza dönecem inşaALLAH o zaman kadar kib öptümmmm
canlarım işlerim çok yoğun rutin işime bir eğitime tabi tutulup eklenme yapıldı birikmiş dağğğğğğ gibi evrağı azaltmaya çalışıyorum eritince aranıza dönecem inşaALLAH o zaman kadar kib öptümmmm
ii geceler arkadaslar nasılsınız..opuorum hepınızı
ii geceler arkadaslar nasılsınız..opuorum hepınızı
canım eşim karacı diyarbakır merkezde biz sürekli grşüyoruz telden netten ama sende üzülme canım çok mu kalcak orda eşin sen neden gidemedin sıkma canını canım bak bende kızımla kaldım burda çok zor biliyorum ama allah acılarını göstermesin bu zaman bir şekilde geçer.....
eşin karacıymış senin ya!karacıların lojmanları dağınık biraz Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:benim jandarma pilot akrabalarım vardı şehir içindeki lojmanlarda şimdi ankaradalar ordan biliyorum sadece karacıların yerini:sm_confused:tam merkezdeydi onlarınki...
slm kızlar nasılsınız bende temzilikler ugrasıyorum gene her haftasonu oldugu gibi :S eşimde işe gitti sizler nasılsınız bakalım...
hepinize iyi hafta sonları hanımlar nasılsınız kendinize iyi bakın
:ecrin_bebek:MRB arkadslar ben bugun doktora gttım ve begımın cınsıyetını ögrendım benım kucuk melegım PRENSESIM gelıo allah saglıklı kucagıma almayı nasıp etsın ınsalh allah ısteyen herkese versın..Şeniz
günaydın kızlar.denizlide acayip fırtına vardı dün gece. sanki apartman yerinden sökülecekti!
günaydın pelincim evet amasyada öyleydi canım...günaydın kızlar.denizlide acayip fırtına vardı dün gece. sanki apartman yerinden sökülecekti!
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese oğlum erkenden uyandı bugünde uyuyamadım olsun o herşeye değer herkes daha uyuyo herlalde......