- 4 Nisan 2007
- 4.864
- 15
- 41
iyi akşamlar nasılsın arkadaşım bizde emekli olacağız bu ocakta gün sayıyoruz
oo bitmiş sizin ya ne güzel........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.a.s.tşr edriz ii dileklerin iin canım evt zor ve güzel bi o kadarda gurur verici haklısın emeklimi oldunuz şimdi canım::1hug::uhm::uhm::
derin 55 canım nasıl diyarbakırı anlatırmısın bana bizimde tainmiz diyarbakıra çıktı eşim gitti ben gitmedim henüz nasıl biyer lojmanları falan nasıl anlatırmısın........
canım eşim karacı diyarbakır merkezde biz sürekli grşüyoruz telden netten ama sende üzülme canım çok mu kalcak orda eşin sen neden gidemedin sıkma canını canım bak bende kızımla kaldım burda çok zor biliyorum ama allah acılarını göstermesin bu zaman bir şekilde geçer.....sorun ben onu çookk özledim kendimi kötü hissediyorum zaten bide iştede problem vardı uyuz bir müdürüm var üst üste geldi herşey bende iizin aldım evdeydim bütün gün senin eşin havacı mı canım,istediğim zaman ulaşamıyorum tel.çekmiyor zaten merkezdede değil doğuda bu aralar pc de yok onda offffff sabredemiyorum sorun bu :1closedeyes::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
biz hava üssündeydik üssün içi bence çok iyia.skaracı mısınız?karacıların lojmanları merkezde olanı biliyorum içleri güzel jandarmanın tam çarşıdaa.syinede inşallah havacısınızdır üssün ortamı çok daha güzel çocuklar için bir sürü park alanı var askerler zaten aile gibi bizim görüştüklerimiz öyleydi hala görüşüyoruz:1hug:üssün içinde alış veriş edebileceğin marketi,manavı,kasabı,cafeleri bile var ben özlüyorum bazen:a015:şehrin içine pek ihtiyaç duymuyordum ama şehirde de herşey var ama ben batıya ve büyük şehirlere deniz görmeye alışkın olduğumdan bana çok cazip gelmedi:1no2:işte böyle bilmek istediğin başka şeylerde varsa yazabilirima.sallah yardımcınız olsun kalbim sizinle...a.s.
canım iyide benimki merkezde değilki,onun arkadaşlarının eşleriyle görüşüyorum onlarda gidemediki,ayrıca biz nişanlıyız of ya ne kötü herşey arap saçı ama arıyor fırsat bulunca
dediğin gibi sabır dua etmekten :asigim:başka bişey gelmiyor elden ama tayinci bide düğün hazırlıkları :asigim:tşk ederim canım benim rüyanazıda öpüyorum
ohhh çaylar kahvaltılar hazırlanmış tşk ederiz miyase mucux ellerine saglık..
herkese günaydın şekerlerim tembellik yaptım yattım bugucokacimcoookn kahvaltı yapçam şimdi...