Asker Eşleri

Bende asker eşi adayi olarak yazayim henüz nişanliyiz.tayin bekliyoruz düğün için şimdi doğuda.tabi bide hazirliklar,özlem,heyecan hepsi var...

canım yanlız değilsin ..hatta benden rütbelisin..ben daha sözlüyüm...:çok üzgünüm:
burdaki ablalarım sayesinde ortamın sıcaklığın alışıyorum gerçekten burada bir aile sıcaklığını yaşamak çok güzel..:1hug:
hoş geldin aramıza...a.s.:lepi:

ATATÜRK;ümüzün evlatları olmaktan gurur duyuyorum.bu sabah kızıma günün önemini anlattım .5 yaşındaki kızımın gözleri yaşardı çok duygulandı .hala atamızın değerini bilmeyenler var yuh diyorum o meczuplara lanet olsun onlara

canım tşk ederim kendi adıma :1hug:
buradaki tüm arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz hepsi birbirinden iyidir :1hug:
sıkıntılarımızı rahatlıkla paylaşabiliyoruz burada :teselli:

kızlar mrb nasılısnız bakalım dün giremedim çayımız vardı ordaydım çok güzel gecti cok eglendim adayı da babasına bıraktım güzel bi gün geçirdim

sizler neler yaptınız öpüldünüz sekerlerrrr

esma ne haber tatlım nasılsın çaylar başladı tabi ohhhhhhhhh ne güzel benim yerimede eğlen arda nasıl oldu daha iyidir inşallah
bende çok öptüm :1hug:

bnde oglumdan fırsat buldugum surece girmeye calısıorum nete..bacaklarımı uzatıp yatmaya o kadar hasretım kı anlatamam ..annecik hosgeldin massllah oglunda kocaman olmus bırakıp gıseılıosun artık ben daha ayrılamıorum kuzucugumdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…