Asker Eşleri

zki7dz6.gif
iyi haftalar diliyoruma.s.

Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta... Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

bende denizlide yaşıyorum.tugay lojmanlarındayım.eşyaya gelince.evet çok taşınıyoruz ama eşyasızda olmuyor.bence en baştan ihtiyaç duyacağınız eşyaları alın.neticede insan içine çıkıyoruz.eşya deyip geçmeyin hepsi çok lazım oluyor.birde unutmayın,ye kürküm ye devrindeyiz.bence kimseden aşşa kalmasın eviniz.aslan yattığı yerden belli olur derler.nişanlınız nerde çalışıyor.piyadeyse hiç korkmayın en az 6 en fazla 8 sene kalıyor gittiği yerde.kolay gelsin:nazar:[/QUOT

Nişanlımın bu sene denizlideki görevi bitiyor haziranda yeni görev yerinde olacağız ama jandarma ordan oraya gideceğimiz için iki arada bi derede kaldım. Haklısınız ama ye kürküm ye devri..

slm şekelrler ben temizlige başlıoyrum bugun bizim apartmanın temizlik günü çırpılcak halısı olan göndersin........

rüyanaz canım benim valla benim halıların çırpılmaya bayabi ihtiyacı var.bizim apartmanda yasak çırpmak.paspasları bile çırpamıyoruz.

X