Asker Eşleri

benim eşim ne zaman gelicek? Ama sonunda gelicek demi çok özledim ben onu akşam olunca yalniz kalmaktan korkuyorum artik

Merhabalar Kızlar..
Sizden bi konuda yardım isticem.. Bi türlü karar veremiyorum çünkü. Eşyalarımı almaya başlayacağım ancak çok fazla taşınacağımız için çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum ama bir yandan da aklım eşyalarda kalıyor az ve öz en çok ihtiyacımız olan şeyleri alıyoruz ama sizce pişman olur muyum sonra ya da çok eşya da başıma dert olur mu? ne dersiniz ne yapmalıyım...

bende denizlide yaşıyorum.tugay lojmanlarındayım.eşyaya gelince.evet çok taşınıyoruz ama eşyasızda olmuyor.bence en baştan ihtiyaç duyacağınız eşyaları alın.neticede insan içine çıkıyoruz.eşya deyip geçmeyin hepsi çok lazım oluyor.birde unutmayın,ye kürküm ye devrindeyiz.bence kimseden aşşa kalmasın eviniz.aslan yattığı yerden belli olur derler.nişanlınız nerde çalışıyor.piyadeyse hiç korkmayın en az 6 en fazla 8 sene kalıyor gittiği yerde.kolay gelsin

slm kızlar geldik doktordan rüyam iyi çok şükür allahıma eşimde geldi çok mutlu kızım şimdi uyuttum........

Eşyasız ev gerçekten olmuyor herkes pratik şeyler alın der ama nereye kadar pratik olacak .Bir kere evleniyorsunuz alınınca iyi alın derim.
Evide çok doldurmanın anlamı yok ama herşey lazım oluyor sonuçta.
Çünkü evinize misafirler gelecek ben çok duydum ilk yıllarda mobilyası yok diye
Bence alın arkadaşım yeni ev kurulacak doya doya oturun .

Doğru söylüyorsun canım ben neler duyuyordum bunu arkadaşada yazdım

slm arkadaşlar rüyanaz gözün aydın canım sevindim sonuçların iyi çıkmasınada sevindim canım ama şimdide benim moralim bozuk ecem çok öksürüyor demiştim ya akciğer röntgeni pek temiz çıkmadı iğneye başladık hergün vurduruyoruz çok ağlıyor işkence gibi geliyor bana korkulcak bişey değil diyor doktorlar ama ben çok korkuyorum böyle işte neyse herşeyin hayırlısı..

slm arkadaşlar
bnm kızda hasta ishal kusma öksürük var
biraz sonra acile götüreceem
hiiç bişey yemioo
içim gidioo bnm de

geçmiş olsun simavi inşallah en kısa zamanda kızın iyileşir iğneler daha etkili ilaçlara göre
ama canı yanıyor tabi canım kıyamam ben ona

slm arkadaşlar
bnm kızda hasta ishal kusma öksürük var
biraz sonra acile götüreceem
hiiç bişey yemioo
içim gidioo bnm de

tatlım geçmiş olsun kızına
çocuklar hasta olunca dayanamıyorum ben ya
çok salgın bu aralar tam havası
canım iyileşir sen merak etme bizede haber ver olurmu
çok öptüm ikinizide :1hug:

saol canım benim çok şükür atlattık korkularımızı herşey temiz çıktı darısı size canım çok öpüyorum ecemi bizimde ignelerimiz vardı rrüyanazda çok ağlıodu yaptırırken napalım ii olsunlar başka şeyler çıkmasında iğne kolay içini ferah tut canım iyi düşün iyi olsun öptüm........

tatlım geçmiş olsun kızına
çocuklar hasta olunca dayanamıyorum ben ya
çok salgın bu aralar tam havası
canım iyileşir sen merak etme bizede haber ver olurmu
çok öptüm ikinizide :1hug:

götürdüm dün acile handan ablam
gittm ki eve uyumuş aldım asansörle inerken kustu
8. kattan son kata kadar hmde
biraz rahatladı onun üstüne
dr da bi antibiyotik iki de şurup verdi yolladı
bnde dayanamam çocuklara
dedğin gbi salgın
ne kadar dikkat etsek de kapıoo biyerde şifayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…