Asker Eşleri

off hep heycanlanıoz heycanımız kursagımızda kalıo bu yaprak dökümü beni öldürcek ya yine süperdi.......

günaydın kızlar.bugün acayip yorulucam.bir haftadır ev işi yapmıyordum.evi temizlemem lazım.rüyanaz kızın inşallah iyileşmiştir.küçük ardamda iyileşmiştir inşallah.hasta olan arkadaşlarımada ALLAH acil şifalar versin

slm herkese nasılsınız ben geldim nerdesiniz ya kimsecikler yok burda bu aralarrrrrrr

dün gece senmiydin rüyalarıma giren,özlediğini söyleyipte gözyaşlarını döken,nefes nefese kalıp seni seviyorum diyen,dudaklarını ıslatıp ellerini ellerime veren üzülme deyipte geleceğim diye yeminler eden.ben eşimi çok özledimmmmmmmmmmmmm

Kıyamam ben ya
Özlem güzeldir :1hug:

iyi akşamlar canlarım.bugün çok yoğun geçti.8.sınıfa giden oğlumdan okulda zorla cebinden para almışlar,alanlarda 8.sınıftaki çete öğrenciler.bugün eşimde bende okuldaydık çok canımız sıkıldı.

canım benim eşin nerde.inşallah tez vakitte kavuşursunuzŞeniz

günaydın kızlar bugun eşim geliyo 10 dakka sonra evde çok özledik onu ...rüya çok mutlu olcak valla.......

canım alllah kavuştursun kıyamm yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

canım geçmiş olsun giden para olsun oğluna bir zarar gelmesinde allah korusun okullar bile artık güvenli değil

günaydınlar
hayırlı cumalar hepinize
rüyanaz şekerim gözünüz aydın
rüyanaz iyileşmiştir inş.babayı görüncede iyileşir morali yerine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…