Asker Eşleri

götürdüm dün acile handan ablam
gittm ki eve uyumuş aldım asansörle inerken kustu
8. kattan son kata kadar hmde
biraz rahatladı onun üstüne
dr da bi antibiyotik iki de şurup verdi yolladı
bnde dayanamam çocuklara
dedğin gbi salgın
ne kadar dikkat etsek de kapıoo biyerde şifayı

canım tekrar geçmiş olsun
kızına nane limon kaynatıp içirsene bulantısına iyi gelir
ne yaparsan yap kapıyor çocuklar
senin kız kreşe gidiyor değilmi
mikrobun en çabuk kapıldığı yerlerden biri de oralar
ben kızımdan biliyorum oda öyleydi

canlarııııııııııııııııııımmmmmmmm sızlerıııııııı cok sevıyorum ..........hepınızı ALLAHIM tez zamanda kavustursun bende esımı 4 yıl sonra gonderdım askere 3 yıl oldu gelelı ......tez zamanda sag saglım gelsınler ınsaallah

canlarııııııııııııııııııımmmmmmmm sızlerıııııııı cok sevıyorum ..........hepınızı ALLAHIM tez zamanda kavustursun bende esımı 4 yıl sonra gonderdım askere 3 yıl oldu gelelı ......tez zamanda sag saglım gelsınler ınsaallah

amin inşallah darısı asker yolu gözleyenlere

geçmiş olsun simavi inşallah en kısa zamanda kızın iyileşir iğneler daha etkili ilaçlara göre
ama canı yanıyor tabi canım kıyamam ben ona

teşekkür ederim iyi dileklerinize iğneler biraz faydasını gösterdi inşallah atlatırız ne olcak bu salgın bilmiyorum kızım 3 ayda 5 kere grip oldu 5kere antibiotik kullandık artık bezdirdi bizi bu salgın

arkadaşlar bilgisi olan varmı çocuklarda iğneyi nerden yapıyolar kızım 22 aylık ilk iki iğnesini kalçasından yaptılar bugün haftasonu oldugu için başka bi hastanenin aciline götürdük ordaki heöşire ve doktor çok kızdılar küçücük çocuga kalçadan iğne yapılırmı yürüyebiliyormu bu çocuk falan dediler bacagından yaptılar iğneyi bizde şaştık bu konuda tecrübesi olan varsa bilgilndirirse sevinirim arkadaşlar

arkadaşlar bilgisi olan varmı çocuklarda iğneyi nerden yapıyolar kızım 22 aylık ilk iki iğnesini kalçasından yaptılar bugün haftasonu oldugu için başka bi hastanenin aciline götürdük ordaki heöşire ve doktor çok kızdılar küçücük çocuga kalçadan iğne yapılırmı yürüyebiliyormu bu çocuk falan dediler bacagından yaptılar iğneyi bizde şaştık bu konuda tecrübesi olan varsa bilgilndirirse sevinirim arkadaşlar

benim kızımda 40 günlük yoktu bile bronşit olmuştu
20 tane iğne oldu onunda bazı iğneleri bacaktan olmuştu
belos olsaydı ona sorardın daha iyi bilir o
tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar simavi bacaktan yapılar canım rüyanazın ignelerinn hepsi bacaktan yapıldı daha küçükler kalçadan yapmıolar burda sende iyiyce sor kalçadan yapılmıyomuş de bacaktan yaptır.....

günaydınn.simavi benimde oğlum 7 aylık doğmuştu hiç et bile yoktu vucudunda 1 aylıkken hastalandı 10 iğne yapmışlardı bacağından.bacak dediğimde sanki benim parmağım gibiydi.çok şükür RABBİME büyüdü koca delikanlı oldu.ALLAHIM bebeğine acil şifalar versin çocuklar çabuk atlatıyor hastalığı,sıkma canını

güzel bir gün.eşim mesaiye gitti,oğluşum dersaneye kızım yaramazlık yapıyor ,ortalık dağınık.biri bana kalk tülay yap işlerini desin.çok tembel,miskin bir günümdeyim.ben nezaman örgü başlasam böyle oluyorum.el işi terapi diyolar ya galiba doğru.beni daha sakin ve tembel yapıyor

slm herkese nasılsınız tşr ANK06 iiiz çok şükür hafta sonuda bititi okul telaşı başlıyacak birazdan ütü yapacam bende sizler nasılsınız

X