Asker Eşleri

a.s.

iyiyiz canım saol sen nasılsın bakalım

a.s.tşr ederim canım iiyim ne olsun okul bi taraftan eşim nöbeten çıktı bu gün çocuklar öğleden sonra evdeler cumhuriyet bayramı dolasıyla uğraşıp:1hug::1hug: duruyom yemek ev to:1huglama

a.s.

a.s.tşr ederim canım iiyim ne olsun okul bi taraftan eşim nöbeten çıktı bu gün çocuklar öğleden sonra evdeler cumhuriyet bayramı dolasıyla uğraşıp:1hug::1hug: duruyom yemek ev to:1huglama

Kolay gelsin sana canım nöbet derdimiz bitti artık kızda zaten yok burada yemeğide k.valide yapıyor rahatım yani

slm kızlar döndüm bugun yorucu günler geçirdik çok şükür evimizdeyim...sayfalara bakmadım herkes iyidir umarım...
kızım şimdi geçen günlere göre çok daha ii çok şükür tükrük bezleri şişti kızımın enfeksiyon kapmış kafasını saga sola bile çeviremedi kızım şimdi daha ii ama tamamen geçmedi hala ....uzun uzun konuşuruz yine öptüm herkesi....

canım tekrar geçmişolsun kızına
sen nasılsın alışabildinmi biraz​

canım tekrar geçmişolsun kızına
sen nasılsın alışabildinmi biraz​

canım ablam saol..bende napayım alıştım işte eşim alışamadı ama çok özledik oda çok özledi kasımda gelcem dio ...
sen nasılsın ayagın nasıl canım......

canım ablam saol..bende napayım alıştım işte eşim alışamadı ama çok özledik oda çok özledi kasımda gelcem dio ...
sen nasılsın ayagın nasıl canım......

gurbetlik zor tabi tatlım zaman istiyor bazı şeyler
ama o özlem yokmu en güzelide o zaten
ayrı kalmak lazım be ara sıra olsada

ben daha iyiyim dikişler biraz zonklama yapıyor
çekiliyor sanki yanma gibi oluyor

güzel kızınıda benim yerime öp
kendinize iyi bakın :1hug:

ablacım tşk ederiz sende bian önce iyileş kızın bayramda gelir seni ii görsün....

iyi akşamlar hanımlar
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun vatanımızı bölmeye çalışanlarada bu büyük çoşku ders olsun hatlerini bilsinler bu millet böyle bir geçmişten gelmiş ve bölünmedende gidecektir

slm herkese cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar kutlamaları seyretik geldik sabah çok güzeldi coşkulu türkiye tek bölemezler kimse

canlarım aranızda denizlide yaşayan yokmu.yada denizlide piyade lojmanlarında tanıdığınız kimse.

canlarım.,türkiye cumhuriyetinin doğum günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…