Asker Eşleri

kızlar bu günlerde hangi markalarda indirimler var bilen varsa lütfen yazsın.ne zaman alış veriş yapsam milletin indirimlerden yararlandığını duyuyorum bende kazık yediğimle kalıyorum.bilgilerinizi bekliyorum

iyi akşamlar keyifler nasıl hatunlar.haberleri seyrettim delirdim yine.kahrolası pkk yandaşları ülkeyi karıştırmaya devam ediyorlar.

selam arkadşlar nasılsınz bakalım bn baydr rüyanzı göremiyorum,
illa ki her sayfada bi yazsını görrüdüm

cnm mrb ben ruyanazım arkadasıyım bızde amasyadaydık tayınımız cıktı doguya kızının bogazları şişmiş hasta kardesınde bıde

Pelincan günaydın canım
Zeynep iş değiştirmiş fırsat bulamıyormuş nete girmeye bende sonradan öğrendim
Rüyanaz'ın eşi diyarbakıra gitti kızı hastaydı
Belos da gözükmüyor

Pelincan günaydın canım
Zeynep iş değiştirmiş fırsat bulamıyormuş nete girmeye bende sonradan öğrendim
Rüyanaz'ın eşi diyarbakıra gitti kızı hastaydı
Belos da gözükmüyor

mrb canlar ya epey sıkıntılı bi dönem geçirdik eşimin akrabası kalp krizi geçirdi yoğun bakımda yattı malesef kaybettik onun cenazesiyle uğraştık ardından dayım yoğun bakıma kaldırıldı geçen yıl stend takılmıştı kalbine şimdi ii çok şükür sonra çocuklarla uğraştım fırsat bulunca baktım ama yazamadım sizler nasılsınız hepiniziŞeniz

:1hug:
Belos canım başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Dayınada çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kendini toparlar
Seni uzun zamandır göremeyince merak ettim bende
Sen nasılsın bu arada
Seni çok öptüm

saol handanım psikolojik olarak biraz sarsıldımm ama şimdi daha iyiyim Allah bugünlerimizi aratmasın sen nasıl oldun tatlımm ayağın nasıl olduuu ??

saol handanım psikolojik olarak biraz sarsıldımm ama şimdi daha iyiyim Allah bugünlerimizi aratmasın sen nasıl oldun tatlımm ayağın nasıl olduuu ??

canım daha iyiyim şu anda sadece dikişlerde zonklamalar var çekiliyor sanki perşembe günü kontrol var alçının altına bandaj sarılıp yürütmeye başlayacak doktor alçı 1,5 ay kalacak sıkıldım artık ya

canlarım benim günaydınnn nasılsınız hayatım dikis mi atıldı ayağına geçmis olsun hayırdırr ne oldu

beloscum tatlım sen nasılsın canım benim
diğer arkadaslarım hepinizi öptümm sekerler

esmacım ne haber ayağımdan ameliyat oldum bileğimde bağ kopması vardı bacaktan bağ alıp bileğe koydular şu anda ayak alçılı 1,5 ay alçıda kalacak dikişler çok zonkluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…