Asker Eşleri

gnay5pb9.jpg

w567.png

günaydnı sekerlerrrrr iyi haftasonları hepimize bugün ablamlara gidicez aksama döneriz öpüldünüzzzz

Tünaydın hanımlar.
Herkese iyi hafta sonları dilerim
Hepinizi çok öptüm :1hug:

sanada muhabbetli hafta sonu dilerimkaydirigubbakcemile5
kimsecikler yok gibikaydirigubbakcemile3
tabi herkes eşiyle meşgul:jeyyar:
benimki hazır kıta sıkılmıyorum ama kk varya:enbuyukkk:

Slm kizlar bende asker eşiyim.çanakkale gelibolundayiz tayin yerimiz için bir yildir burdayim 4 aylik birde kizim var gelibolunda yaşayan asker eşleri varsa tanişmak isterim

selam canlarım umarım beni unutmamışsınızdır.bu akşamdan itibaren internetim bağlandı hepinizi çok kocaman öptümmm

günün ilk günaydın benden olsun günaydııııııııııııııııııın

Slm kizlar bende asker eşiyim.çanakkale gelibolundayiz tayin yerimiz için bir yildir burdayim 4 aylik birde kizim var gelibolunda yaşayan asker eşleri varsa tanişmak isterim

hoşgeldin aramıza

sevda sultan hoşgeldin...
ablalarım günaydın..kaydirigubbakcemile3 tabi benden büyüklere söylüyorum..yanlış anlamayın ben sözlüyüm siz benim ablam sayılırsınız kaydirigubbakcemile2 evlenince aynı oluruz inş....a.s.

cnm mrb bızde amasyadaydık tayınımız sıırte çıktı alt komşumda 2 ay öncegelıboludan gelmışler kesın tanırsınız

günaydın tşr ederim marvey pelincan güzel dileklerin için ama 2 gündür hava burda yağmurlu şu andada kapalı yağmurlu ve soğuk

sevda sultan.senin ilk kk ya üye olduğun günleri hatırlıyorumda daha yeni evliydin.neçabuk geçiyor zaman ,şimdi bebişin bile olmuş ALLAH bağışlasın. sohbet odasında tanışmıştık.Asker erşleri topiğine hoşgeldin .

X