Asker Eşleri

kızlar eşi assubay yada astsubay olan varsa bu meslektekiler ne iş yapar hangi okulu bitirirler görev yerinde görev süreleri ne kadardır. arkadaşıma yardımcı olmam lazım bu konularda hiçbir bilgimyok lütfen yardımcı olun

slm arkadaşlar benim eşimde asker gölcük/kocaelide görev yapıyoruz.herkese iyi geceler.

merhaba canım... ben de astsubay eşiyim..şimdi astsubayların sınıfları vardır havacı, piyade, jandarma... sınıflarına göre tayin yerleri ve görev süreleri değişkenlik gösterir...astsubaylar askerleri yanii erleri yetiştirirler onlara eğitim verirler bunun yanında farklı görevleri de vardır tabii ama dediğim gibi bu görevler sınıflarına göre değişir...kimisi istihbaratta yer alır, kimisi asayişi sağlar, kimisi dağda teröristlerin korkulu rüyasıdır.. yanii görev yelpazeleri oldukça geniştir...

günaydın şekerler yeni gelen arkadaşlar hgniz..
ben bugun kayınvaldeme gidiyorum kızlar 2 gün orda 2 gün annemde kacaz perşembe günü geri dönmeyi düşünüyoruz herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum kendinize ii bakın öptüm herkesi...

cnm handan ablam doğumgünün kutlu olsun saçlarıma aklar düştüde ne demk her yaş bnce kadını dahada güzelleştiryoor nice nice güzel yıllara huzurlu mutlu girmen dileğiyle

bu arada herkese slm ii pazarlar

hoşgeldin balam
ne haber nasılsın
gezdin geldin ankarayı

iyiyimmm saolll şekerrrrrr
gezdimmmkaydirigubbakcemile2 arkadaşlarımı gördümmmbolca eğlendimhihoyyyt ve geldimmm

sende bu arada 1 yaş daha ihtiyarlamışsınnn kısssskaydirigubbakcemile3
oyyy oyyy yerimmm seni ben akı makı boşver nicelerini cebinden çıkarırsın sennnkaydirigubbakcemile5
iyiki doğdun iyiki varsınnn tadluuummmmŞeniz

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler
herkese ii pazarlar çoookkkk işim var şimdi çıkıyorummm a.s.

tünaydın şeker
sanada iyi bayramlar kendine iyi bak
seni ve kızını çok öptüm

kızımmmmmmmm
ben bu saçları boşuna ağartmadım
ama boyayla kapatıyoz ne haber çaktırma

azracım çok tşk ederim saol canım
valla aklar düştü ama boyayla kapatıyoruz
her yaşın kendi derdi var
bu arada resimlerini gördüm
çok güzel çıkmışsınız
kızın sana benziyor bu arada
senide tanımış olduk canım :1hug:

herkese ii akşmlar
yarın giremeyebilirim nete gezmeden dolaşmadan :))
herkesin bayramı kutlu olsun nice güzel bayramlara girerriz inşallah
beloşum ank06 ablam rüyanazım zeynebim (bayadıır gözükmüyodaa)
egem gdünyam pelincan derindeniz ve hatrıma gelmeyen burdaki tüm arkadaşlar
ii bayramlar Şeniz

esmacıım sen ve oğluşun arda geldi aklıma senn de bayramın kutlu olsuun cnm çoook öptüüm ardayı öp ıssır bnm içiin :))

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok yoruldum ancak fırsatını bulup kulübe girdim şimdide çıkacam zaten erken yatacam bugün yarın sabah erkenden kalkıp erkeklerimi bayram namazına yollayıp kahvaltıyı hazırlayacağım sonrada anneme gideceğiz kısmetse hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden şekerlerim benim öpüldünüzŞeniz

herkezin bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte ALLAH nice güzel bayramlar geçirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…