Asker Eşleri

kadir geceniz mübarek olsunallah hayırlara vesile kılsın
ailelerimzden uzakta bi bayram bizi beklyo
her bayram olduğu gibi bu bayramda bana pek heyecan vermiyo
ailen yok akraban yok garip memlekette bayram
evet arkadaşlar var ama o aile ile olan bayramların tadını vermiyo gibi geliyo bana
neyse kadir geceniz mübarek , dualarınız kabul olsun

seninde kadir gecen mübarek olsun canım.dediğin gibi bu bayramda sıkıcı geçicek benim ailem yanımda ama eşim,herşeyim,dünyam yok yanımda izinede gelemiyor yapayalnız bir bayram gülçini bekliyor

tüm güzel cici arkadaşlarım mübarek kadir gecenizi kutlarıım
tüm dualarınız kabul olur inşallah
rabbim kim dertte sıkıntıdysa şu gece yüzü suyu hürmetine sıkıntısından kurtasıın

ank06 ablam bnde seni uzun zmndır göremiyoruum artık eskisi kadar sık giremiyoruum ondandır
rüyanazcım seni de allah kavuştrsun zor günler seni bekliyoor ama olsun sonun da eşin yine de yanında olcak o günlerde gelip geçer sana anı kalır hayattaki tecrüben artar allah yardımcın ola

canım azram tşk ederim canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyo....öptüm seni ve kızını........

teşekkürler ablacığım , bende sizleri özledim . Malum okul açıldı , bu sene hem iş hem okul hemde edirneye gidip geliyorum bunlar haliyle yoruyor beni vakit buldukça gelmeye çalışıyorum işte..sizleri unutmadım bende ve çok özledim ..

günaydın kızlar
iyi hafta sonları gününüz güzel geçsin
tatile gidecek olan varsa iyi yolculuklar yolunuz açık olsun

günaydın herkese zeynep gelmiş benim nie haberim yokya nasılsın kuzum nerdesin kız sen ugramaz oldun heeee...

a.s. merhaba bayanlar
benım kocacım da asker yaaa cok zor dımııı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :nazar:
oglusumla asker yol beklıyoruz :emir_bebek: bu günlerde gececekmı bazen korkuyorum yaa :nazar: :nazar:
ya sızın ?

a.s. merhaba bayanlar
benım kocacım da asker yaaa cok zor dımııı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :nazar:
oglusumla asker yol beklıyoruz :emir_bebek: bu günlerde gececekmı bazen korkuyorum yaa :nazar: :nazar:
ya sızın ?

merhaba canım,bizde senin gibiyiz aynıyız gerçekten çok zor bir durum üzülme biz birbirimize burda destek oluruz meraklanma.şahaf kaç eşin nerde asker. benim eşim 9 aylık asker manisada,gelmesine 168 gün var sağ salim gittiler sağ sağlim gelsinler

:içelim: merhaba gdunyam
ya aslında coooook oldu ama yıne cok zorlanıyorum cocukta oldugundan olmuyooo gecmıyooo yaa :nazar:
benım esım istanbul taksımde 176 günümüz var daha coook yaaaa.. :çok üzgünüm:
hemen emen aynı gıbı gün sayıları senınkı nezaman gıttı benımkı 5 ocak teslım oldu

selam kısmetse yarın bayram tatilin gidiyorum memlekete 1 hafta yokum eşimden ayrı bir bayram geçirecem şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar:teytey:

ii akşmalar arkadaşlar nasılsınz
biz de kardeşimle şimdi adana iftar buluşmamız vardı ordan geldiik çooook güzel geçtii
yarın birgüne yada fotoları atacaklar bakarsınız sizde

X