Asker Eşleri

Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...
"Biz" olsun; "Ben" olmasın...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
En önemlisi sevgi olsun...
Aşkolsun...

Bayramınız kutlu olsun...
Sevgiler..

Zeynep

selam kızlar bende asker esiyim esim astsubay istanbulda gorev yapıyoruz aslen corum ve amasyaliyiz :) suan ist. bakirkoy deyiz

hergününüz bayram güzelliğinde geçmesi dileğiyle
bayramınız kutlu olsun
nce güzel bayramlarda buluşuruz inş.
selam kızlar bende asker esiyim esim astsubay istanbulda gorev yapıyoruz aslen corum ve amasyaliyiz :) suan ist. bakirkoy deyiz

hoşgeldin şekerim aramıza a.s.
hemşeri sayılırız
bende tokatlıyım :lepi:

Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...
"Biz" olsun; "Ben" olmasın...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
Aşkolsun...

Sevgiler..

Zeynep
senin ve bütün arkadaşlarımın Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım:nazar:

aramıza yeni katıldın galiba manisada çok sevdiğim bir arkadaşım var ismi zeynep cüneyt başçavşun eşi tanıyorsan selam söyle.bayramın mübarek olsuna.s.

hg tadlumm yaaa nerelerdeydinn:1hug: kıssss dönüşün pek bi yaramaz olmuşşş hıııı sositosositoneden aceppp:jeyyar:

arkadaşlarr bu bayrammm çookkk mutlu ve neşeliyimm:dance:
bayram sabahı erkenden kalktıkk erkeklerim namaza gitti ben kahvaltıyı hazırladım
namazdan gelince çocuklarla bayramlaştık sonra koçişle bayramlaşırken geleceğin nörotik kaynana adayı olarak çocukları çağırdımm(bayramlarda eşimin elini öperim o istemez ama benim hoşuma gider) gelin bakın nasıl bayramlaşıyozzz ilerde eşleriniz yapmazsa annemiz bölee yapıyodu dersiniz dedim:roflol: ama nasıl hainnnn hainnn gülüyorum görseniz(evetttt biliyorum çoookkk kötüyümm ve bu gerçekle yaşıyorumm:jeyyar:)eşimde kaynanalık yapma diyo gülerek nese sonra hazırlandık çiçeğimizi tatlımızı aldık anneme gittik annemle bayramlaştıkdan sonra sülaleyi dolaşmaya çıktık önce teyzoşlarımdan başladımm sonra teze kızımızıda yanıma aldımm başladık birlikde dolaşmaya ayyyy o kadar çok akrabayı gördüm ki epeydir görmediğim ayyy nasıll mutlu oldummm nasıl çocuklar gibi şen oldummm ağzım kulaklarımda fiyonkkk dolaştım durdumm sonra anneme geri döndük ardından o akrabalarım anneme geldi her tarafdan çocuk çıkıyo ben bi telaş kolundan yakaladığıma sen kimin oğlusun ,kızısın diye sorup duruyommm:roflol:öle çok çocuk ki neticede ben hepsini birbirine karıştırdımmkafamçokkarıştı

çokkkk mutlu çok keyifli bir gün ve akşam geçirdimm :nazar:
inş. hepinizin bayramıda keyifli ve güzel geçiyodurrrŞeniz

arkadaşlarr bu bayrammm çookkk mutlu ve neşeliyimm:dance:
bayram sabahı erkenden kalktıkk erkeklerim namaza gitti ben kahvaltıyı hazırladım
namazdan gelince çocuklarla bayramlaştık sonra koçişle bayramlaşırken geleceğin nörotik kaynana adayı olarak çocukları çağırdımm(bayramlarda eşimin elini öperim o istemez ama benim hoşuma gider) gelin bakın nasıl bayramlaşıyozzz ilerde eşleriniz yapmazsa annemiz bölee yapıyodu dersiniz dedim:roflol: ama nasıl hainnnn hainnn gülüyorum görseniz(evetttt biliyorum çoookkk kötüyümm ve bu gerçekle yaşıyorumm:jeyyar:)eşimde kaynanalık yapma diyo gülerek nese sonra hazırlandık çiçeğimizi tatlımızı aldık anneme gittik annemle bayramlaştıkdan sonra sülaleyi dolaşmaya çıktık önce teyzoşlarımdan başladımm sonra teze kızımızıda yanıma aldımm başladık birlikde dolaşmaya ayyyy o kadar çok akrabayı gördüm ki epeydir görmediğim ayyy nasıll mutlu oldummm nasıl çocuklar gibi şen oldummm ağzım kulaklarımda fiyonkkk dolaştım durdumm sonra anneme geri döndük ardından o akrabalarım anneme geldi her tarafdan çocuk çıkıyo ben bi telaş kolundan yakaladığıma sen kimin oğlusun ,kızısın diye sorup duruyommm:roflol:öle çok çocuk ki neticede ben hepsini birbirine karıştırdımmkafamçokkarıştı

çokkkk mutlu çok keyifli bir gün ve akşam geçirdimm :nazar:
inş. hepinizin bayramıda keyifli ve güzel geçiyodurrrŞeniz

Tatlım tekrar iyi bayramlar
Seni nörotik kaynana seni
Alıştırma yaptırıyon oğlanlara demi

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

Aşkolsun...

Sevgiler..

Zeynep

Zeynepcim seninde bayramın kutlu olsun
Uzun süredir görüşemedik
Kendine iyi bak öptüm

merhabalar ismim nilüfer yeni kaıldım bu foruma birde bu köşeyi görünce dayanamdım selam vereyim dedim bizde şu an adana incirlikteyiz henüz 2 ay oldu ve bende geleceğin nörotik damat kaynana adayıyım 3 kzım var da ehehe:)

arkadaşlar hepinize günaydın.rabbim tez zamanda kavuşrusun hepimizi sağ salim gönderdik sağ salim gelsinler

günaydın herkese hayırlı cumalar...
handan ablacım biz iyiyiz canım bayramda güzel geçti sizi allah kavuştursun öptüm ..........

X