Asker Eşleri

ii akşamlar arkadaşlar nasılsınnz hem yaprak dökümünü kaçırmak istemiyorum hmde sizleri
off resmn kk bağımlısı oldum

slm asker eşleri bacılarım neden çok durğun burası aceba daha aktif hale ğetirsek yaşadığımız yöreleri anlatsak yada ilğinç anıları nedersiniz.

bende asker esıyım esım astegmen yanı gecıcı asker ama kızımla bız onu yalnız bırakmamak ıcın onun pesınden dogu beyazıta geldık

günaydın günaydın günaydın .....
bugun eşim ilişik kesmeye gitti kızlar amasyayla işi bitiyo yani...
ay ağlamak istiyorum ya çok moralim bozuk bugun gitmeyipte böle ara tain çok kötüymüş...

günaydın günaydın günaydın .....
bugun eşim ilişik kesmeye gitti kızlar amasyayla işi bitiyo yani...
ay ağlamak istiyorum ya çok moralim bozuk bugun gitmeyipte böle ara tain çok kötüymüş...

günaydın tatlım
üzülme dilercim ne yapacaksın görev bu
en kısa sürede gelecek nasılsa
böyle ayrı kalmak sevgiyi daha çok çoğaltıyor inan
bak burada tecrübe konuşuyor
daha fazla bağlanıyorsun inan

GÜNAYDIN HANIMLAR
soğuk ve sıkıcı bir hava var burda
insan ne giyeceğini şaşırıyor
kışlık giysek daha erken gibi geliyo bana yazlık giysemm üşüyom
mevsimlik giy dersenizde yine üşüyom
bendemi sorun var acaba
neyse
gününüz güzel geçmesi dileğiyle

rüyanaz şekerim allah kazasız belesız kızına ve sana eşini kavuştursun
üzülme sayılı günler çabuk geçer
geöerde deler geçer dergibisin ama sağlık olduktan sonra geçer arkadaşım
bakarsınki bitmiş ve kavuşmuşsunuz

çok zor olsada dediginiz gibi özlem sevgiyi kuvvetlendiriyo. ben 13 aylık evliyim ama eşim bu sure içinde 3 ay göreve gittii alışmak zor şimdi yine kasımda gidicek. olsun napalımm hayırlısıyla gidip gelsin rbabim koruusun onlarıı:...

çok zor olsada dediginiz gibi özlem sevgiyi kuvvetlendiriyo. ben 13 aylık evliyim ama eşim bu sure içinde 3 ay göreve gittii alışmak zor şimdi yine kasımda gidicek. olsun napalımm hayırlısıyla gidip gelsin rbabim koruusun onlarıı:...

canım dediğin gibi oluyor rabbim sabır veriyor dayanmak için. bende 17 aylık evliyim eşim 9 aylık asker.allahın izniyle hayırlısıyla gitti sağ salim hayırlısıyla bide geldiğini görsem tek duam bunun için

handancığım iyiyim çok şükür ankarayı çok özlüyorum bacım valla emekli olsak hayırlısıylada ankaraya yerleşsem ama daha çooook var .rüyanazcığım sıkma canını sayılı ğün çabuk ğeçer tatlım allah canını sağ etsin eşinin ve sizlerin .

rüyanazcım canım balım üzme kendini gider gelir tatlımmm

handancığım iyiyim çok şükür ankarayı çok özlüyorum bacım valla emekli olsak hayırlısıylada ankaraya yerleşsem ama daha çooook var .rüyanazcığım sıkma canını sayılı ğün çabuk ğeçer tatlım allah canını sağ etsin eşinin ve sizlerin .

slm kızlar tşk ederim...bende biliyorum ayrı kalmak sevgiyi kuvvetlendirir ben 1 yıllık evliykende dogum yapacagım zaman eşim 4 aylık kursa gitmişti....

günaydın tatlım
üzülme dilercim ne yapacaksın görev bu
en kısa sürede gelecek nasılsa
böyle ayrı kalmak sevgiyi daha çok çoğaltıyor inan
bak burada tecrübe konuşuyor
daha fazla bağlanıyorsun inan

GÜNAYDIN HANIMLAR
soğuk ve sıkıcı bir hava var burda
insan ne giyeceğini şaşırıyor
kışlık giysek daha erken gibi geliyo bana yazlık giysemm üşüyom
mevsimlik giy dersenizde yine üşüyom
bendemi sorun var acaba
neyse
gününüz güzel geçmesi dileğiyle

rüyanaz şekerim allah kazasız belesız kızına ve sana eşini kavuştursun
üzülme sayılı günler çabuk geçer
geöerde deler geçer dergibisin ama sağlık olduktan sonra geçer arkadaşım
bakarsınki bitmiş ve kavuşmuşsunuz

tşk ederim kızlar herşeyin hayırlısı ben kendimi geçtim rüya babaya çok aşık onu düşünüyorum ona çok zorgelcek ama napalım hayat bu katlanacaz...........

günaydın herkese kıslar hayırlı cumalar,kadir geceniz mübarek olsun kocaman öptüm herkesi...........

günaydın güzel hanımlar cumanız mübarek olsun bu arada bayram çok yaklaştı alışveriş temizlik tatlı yandım gene

kadir geceniz mübarek olsunallah hayırlara vesile kılsın
ailelerimzden uzakta bi bayram bizi beklyo
her bayram olduğu gibi bu bayramda bana pek heyecan vermiyo
ailen yok akraban yok garip memlekette bayram
evet arkadaşlar var ama o aile ile olan bayramların tadını vermiyo gibi geliyo bana
neyse kadir geceniz mübarek , dualarınız kabul olsun

X